Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

O O O bier van Oedipus met Pepijn Lanen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

O O O bier van Oedipus met Pepijn Lanen

07 juni 2018 om 09:35

Oedipus komt met een nieuw speciaalbier. O O O bier is geïnspireerd op het bier dat wordt gedronken in eerste graphic novel van Pepijn Lanen en Floor van het Nederend: Hotel Dorado. Het is een lager bier met 5% alcohol.

OOO bier van Oedipus en Pepijn Lanen
Oedipus logo
O O O speciaalbier van Oedipus

Pepijn Lanen & Floor van het Nederend x Oedipus Brewing

In samenwerking met Pepijn Lanen en Floor van het Nederend heeft Oedipus het bier O O O gebrouwen als onderdeel van hun Lager Lager Lager programma. Op 14 juni wordt het bier gelanceerd en wordt de boek-release van Hotel Dorado gevierd. O O O is geïnspireerd op het bier dat gedronken wordt in de eerste graphic novel van Pepijn en Floor!

Oedipus O O O 

Het bier O O O is een, ongefilterd troebel 5% Kellerbier. Deze vijfde editie van Lager Lager Lager heeft een volle smaak door zijn 100% gerstmout, heeft een bottem-fermentatie gehad en is ketel, laat en dry-hopped! O O O is een kruidig, grasachtig bier met lichte citrus en is O O O zo lekker!

Bier en boek lancering bij Oedipus: Hotel Dorado en O O O bier

Lees ook

Hotel Dorado

Hotel Dorado is de eerste graphic-novel van Pepijn en geïllustreerd door Floor. Het duo werkte al eerder samen voor de EP ‘Seks, Drugs, Kleding en Centen’ en maakten daarna samen verschillende korte strips zoals die van Faber Wilhelm uit het boek ‘Sjeumig’. Pepijn schreef eerder columns, verhalenbundel Sjeumig en zijn roman Naamloos. Floor heeft o.a comics en kunstprojecten voor Patta, Paradiso, De Volskrant en Art Loot gemaakt en heeft exposities in Amsterdam, LA en Hamburg.

Hotel Dorado, die aankomende maand bij AmboAnthos uitgevers verschijnt is het resultaat uit hun wens samen een lang verhaal te creëren en gaat over de naamloze Ik die via zijn badkamer spiegel in een andere dimensie verdwijnt. De rat, Eddy en de Mooie Maan laten hem een wondere wereld zien waarin de geest los komt van het alledaagse en de werkelijkheid wordt opgerekt.