Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Oedipus Brewing

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Oedipus Brewing

Oedipus Brewing is gevestigd in Amsterdam in Nederland. Deze brouwerij heeft 22 bieren in het assortiment.

Oedipus header image
Oedipus Pais tropical logo
Oedipus Polyamorie

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Oedipus Brewing


Voeg nu een bier toe van Oedipus Brewing!
 • Flitspopper - Eisbock - 7,5%

  Flitspopper heeft een frisse, fruitige, funky smaak. Dit bier is gebrouwen met water, gerstemout, tarwemout, havermout, hop en gist. Flitspopper is een zuur maar fruitig bier.

 • Mata Hari - Saison - 7,5%

  Het plan was om een IPA te brouwen maar dit pakte iets anders uit en eindigde met een iets sterkere saison. 

 • Oedipus Avatar - Lager - 4,5%

  Deze Lager is een smaakvol ondergistend bier. Bij het drinken van de Oedipus Avatar proef je de fruitige aroma's dankzij de hop in het bier. De fruitige aroma's die je proeft bestaan voornamelijk uit citrus fruit, maar ook proef je toetsen van zoete tropische vruchten en steenfruit. 

 • Oedipus Château Akkerman - Bock - 6,5%

  Dit bockbier van de Amsterdamse Brouwerij Oedipus bevat 6,5% alchol. Er is een aantal gekleurde mouten toegevoegd om een rijke, toasty smaak te creëren, met lichte karamel en chocolade tonen. Met subtiele late en drooghop toevoegingen is aan het bier nog een extra bloemige en kruidige kick meegegeven"

 • Oedipus & BrewDog Neverland - Lager - 5,5%

  Neverland heeft een palet van grasachtige, dennenachtige tonen met toetsen van limoen en zwarte bessen in de mond, allemaal rustend op een geroosterde, karamel ruggengraat.

 • Oedipus Gaia - India Pale Ale - 7%

  Gaia IPA van Oedipus Brewing heeft een fruitige geur. Zodra je aan het bier ruikt, ruik je citrusvruchten, een vleugje perzik en een lichte bloemengeur. De perzik en de citrusvruchten komen ook terug in de smaak. Naast de perzik en citrusvruchten proef je ook wat mandarijn en abrikoos.

 • Oedipus Madeleine - Herfstbok - 6,5%

  Madeleine is een ondergistend bockbier van Oedipus Brewing met 6,5% alcohol. Het bier heeft een moutig karakter en bevat aroma's van toast, biscuit, karamel en chocolade. Door subtiele toevoeging van hop heeft het bier ook bloemige en kruidige tonen. 

 • Oedipus Mama - Pale Ale - 5%

  Oedipus Mama is een American Pale Ale van Oedipus Brewing uit Amsterdam. Het is een hoppig en fris bitter bier met een alcoholpercentage van 5%.

Niet meer gebrouwen

Toon meer merken

Toon minder merken

Achtergrond informatie

Paul Brouwers, Alexander Johannes Mager, Rick Nelson van den Berg en Sander Coenraads Nederveen hadden 2 jaar  thuisbrouwervaring toen ze in 2012 besloten om het wat commerciëler aan te pakken. Zij begonnen op hun kantoor in de Westzaanstraat 5 te Amsterdam met zgn. testbatches om deze vervolgens te laten brouwen bij grotere brouwerijen als De Molen Bodegraven en Anders! in Belgie.

Update 2016

Oedipus Brewing is nu gevestigd in Amsterdam Noord aan het Gedempt Hamerkanaal. Hier wordt gebrouwen en je kunt het ook bezoeken om de Oedipus biertjes te proeven (donderdag t/m zondag).

Oedipus Brewing en tap room

Oedipus Brewing in het nieuws

Oedipus Brewing reclames

Bekijk alle bierreclames.

2 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Rodrigo (gast) op 24-07-2017 om 12:18:40

Hello. Brewery now serving hamburgers from the beef chief. Thanks

rob (gast) op 11-05-2016 om 18:23:23

Goede dag, graag wil ik weten of in de brouwerij bij jullie ook bier kunt proeven. Ik heb afgelopen zaterdag over jullie in de telegraaf gelezen en ben er erg benieuwd naar. Het is mij alleen niet helemaal duidelijk hoe het bier heet dat in de jameson wiskey zat. (ik dacht winnetou maar het is me niet erg duidelijk) Graag hoor ik van jullie of je er kan proeven of niet en wat eventuweel de openings- tijden zijn. Gr Rob

Zie meer reacties

Zie minder reacties