Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Olm Bier bestaat nog steeds

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Olm Bier bestaat nog steeds

17 augustus 2012 om 13:37

Olm Bier werd in september 2011 failliet verklaard, maar het is nog steeds (goedkoop) te koop.

Stema Investments B.V. heeft de merknamen Olm Pilsener en Olm Premium Pilsener overgenomen van de curator uit het privé faillissement van Mark Schneider, na het faillissement van Olm Brouwerijen B.V.

Lees ook

Licentie

tema Investments B.V. heeft een licentie verstrekt aan Dutch Beer B.V. (een zustermaatschappij) gevestigd in Zeewolde, voor het voortzetten van de verkoop- en marketing activiteiten van o.a. Olm Pilsener en Olm Premium Pilsener. Het Olm bier (en ook andere bieren) worden sinds Januari 2012 door Dutch Beer B.V. in de markt gebracht. Olm Brouwerijen B.V. en haar directeur Mark Schneider mogen dan failliet zijn gegaan maar Olm Bier is blijven bestaan en tracht als klein zelfstandig merk op te boksen (met succes) tegen de bier zwaargewichten als o.a. Heineken.

Via een eigen fustenpark, zonder heimelijk afvullen van biertanks en zonder merk inbreuk te maken op Heineken of welk ander merk dan ook. Gewoon een eerlijk en eigentijds biertje voor een goede prijs en cliënten weten dat in toenemende mate op prijs te stellen.

Goedkoper

Een fust Olm pilsener is een stuk goedkoper bij Dutch Beer dan de fusten bier van bekende merken als Dommelsch, Amstel, Warsteiner e.d.:

Cookie instellingen