Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Oma belt alarmnummer voor bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Oma belt alarmnummer voor bier

09 januari 2014 om 10:09

Een vrouw uit Amerika heeft het alarmnummer gebeld toen haar biervoorraad op was. Ze belde het nummer om te vragen vragen of de politie haar nieuw bier wilde brengen.

oma belt alarmnummer voor bier

De biervoorraad van de 68-jarige Rosie Pate uit Amerika was op. Haar kleindochter weigerde om nieuw bier voor te halen. Vervolgens belde de vrouw het alarmnummer om te vragen of de politie haar bier wilde brengen.

De vrouw ontkent dat ze het alarmnummer heeft misbruikt. "Ik ben 68 jaar en en ik heb nog nooit de politie gebeld om me bier te brengen."

Lees ook

Misverstand

Volgens de aanklacht heeft de oma haar kleindochter mishandeld toen zij aangaf dat ze geen nieuw bier wilde halen. De oma zou daarna het alarmnummer gebeld hebben. De vrouw geeft zelf aan dat het om een misverstand gaat. Volgens haar hadden zij en haar kleindochter ruzie om een blikje bier en een blikje cola.

Is jouw bier ook altijd op het verkeerde moment op? Zijn de winkels al dicht of heb je gewoon geen zin meer om de deur uit te gaan? Check dan onze bierkoerier pagina voor een bierkoerier bij jou in de buurt!

Cookie instellingen