Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

OMER wint Sparflex Award voor mooiste bierfles

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

OMER wint Award voor mooiste bierfles

05 juli 2017 om 14:45

OMER heeft de Sparflex Award voor mooiste bierfles gewonnen. In Antwerpen mocht Brouwerij Omer Vander Ghinste de Sparflex Award in ontvangst nemen.

OMER wint Sparflex Award voor mooiste bierfles
Omer vander Ghinste
Omer vander Ghinste

OMER fles

De Sparflex Award bekroont ieder jaar de mooiste bierfles die op de markt gekomen. OMER won deze prestigieuze award met de limited edition verjaardagsfles die speciaal voor het 125-jarig bestaan van Brouwerij Omer Vander Ghinste ontworpen werd.

OMER fles

Beoordeling jury

De jury moest beslissen wie de Sparflex Award mee naar huis mocht nemen. Allereerst is er de bijzondere vorm van de 75 cl-fles met kurk en muselet. Een soort oude champagnefles, van Italiaanse makelij.

Lees ook

Het sobere logo dat je ook op het glas terugvindt. De beroemde brandglazen-letters van Omer, verwijzend naar het verleden van de brouwerij prijken op de buik van de fles. De storytelling, de vijf generaties Omer, nooit werden die brandglazen vervangen en elke nieuwe opvolger moest Omer heten...

Deze verjaardagsfles munt uit in een consequent design. De 75 cl-fles kreeg 112 van in de totaal 120 punten (93%) en kreeg de hoogste onderscheiding.

Dit is voor Brouwerij Omer Vander Ghinste de kerst op de taart in dit jubileumjaar. Rond de 125ste verjaardag, die op 17 mei viel, werd deze fles in beperkte oplage verdeeld naar de eindconsument als “Geschenk van de brouwer”. Die actie werd, mede door het design van de fles, duidelijk gesmaakt.

Omer wint Sparflex Award voor mooiste bierfles

Cookie instellingen