Ons Blackie is bier van de maand

Ons Blackie is bier van de maand bij Mitra

Ons Blackie van Brouwerij van Moll uit Eindhoven is het bier van de maand februari bij Mitra. In deze Imperial Stout met 9% alchohol vind je mooie tonen van koffie en drop.

15 februari 2019 om 15:25


Mitra bier van het jaar

Mitra bier van het jaarNet als in 2018 gaat Mitra ook dit jaar op zoek naar het Bier van het jaar. Er zijn uiteindelijk twaalf kanshebbers om deze titel te grijpen. Elke maand wordt er een bijzonder bier geselecteerd door Mitra in samenwerking met Biermagazine.

In 2018 werd Elixer Beerenburger Infused van Grutte Pier uitgeroepen tot het Bier van het Jaar.

Ons Blackie

Ons Blackie is een imperial stout van Van Moll. Het is gebrouwen met 10 verschillende moutsoorten en is dan ook een 'powerhouse' van een bier. Een bier om rustig van te genieten: koffie, chocola, rijk en romig. 

In de geur vind je aroma's van peper, kandij, drop en koffie. Het bier is vol en zacht van smaak , de tonen van drop en koffie blijven aanwezig, terwijl je ook een zweem van mokka en walnoot proeft. Dit speciaalbier combineert goed bij oude kaas, pure chocolade een stoofpotje en oesters. 

Ons Blackie is het tweede bier dat is genomineerd door Mitra en Biermagazine. Het eerste bier dat meedingt voor de titel is Said & Done van Brouwerij de Molen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken Pilsener

Holland Heineken House in Rio
Dé plek in Brazilië voor alle Oranjefans! Neem een kijkje in het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro 2016.

Meer reclames van Heineken Pilsener