Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Ons Blackie is bier van de maand februari bij Mitra

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Ons Blackie is bier van de maand bij Mitra

15 februari 2019 om 15:25

Ons Blackie van Brouwerij van Moll uit Eindhoven is het bier van de maand februari bij Mitra. In deze Imperial Stout met 9% alchohol vind je mooie tonen van koffie en drop.

Ons Blackie is bier van de maand
van moll ons blackie bier logo
van moll ons blackie bier logo

Mitra bier van het jaar

Mitra bier van het jaar Net als in 2018 gaat Mitra ook dit jaar op zoek naar het Bier van het jaar. Er zijn uiteindelijk twaalf kanshebbers om deze titel te grijpen. Elke maand wordt er een bijzonder bier geselecteerd door Mitra in samenwerking met Biermagazine.

In 2018 werd Elixer Beerenburger Infused van Grutte Pier uitgeroepen tot het Bier van het Jaar.

Ons Blackie

Ons Blackie is een imperial stout van Van Moll. Het is gebrouwen met 10 verschillende moutsoorten en is dan ook een 'powerhouse' van een bier. Een bier om rustig van te genieten: koffie, chocola, rijk en romig. 

Lees ook

In de geur vind je aroma's van peper, kandij, drop en koffie. Het bier is vol en zacht van smaak , de tonen van drop en koffie blijven aanwezig, terwijl je ook een zweem van mokka en walnoot proeft. Dit speciaalbier combineert goed bij oude kaas, pure chocolade een stoofpotje en oesters. 

Ons Blackie is het tweede bier dat is genomineerd door Mitra en Biermagazine. Het eerste bier dat meedingt voor de titel is Said & Done van Brouwerij de Molen

Cookie instellingen