Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Ontdek het ultieme zomergevoel met Alfa Bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Ontdek het ultieme zomergevoel met Alfa Bier

15 juli 2022 om 15:12

Alfa Bier lanceert deze zomer een grootse zomercampagne. Hoofdrolspeler in deze campagne wordt het Alfa Edel Pils, dat eerder dit jaar nog gekroond werd tot Beste Pils ter Wereld.

Alfa Edel Pils lekker op het terras
Alfa Edel Pils feestje
Alfa Edel Pils bier drinken bij voetenbad

Ontdek het ultieme zomergevoel met Alfa Bier

Alfa Bier lanceert deze zomer een grootse zomercampagne. Hoofdrolspeler in deze campagne wordt het Alfa Edel Pils, dat eerder dit jaar nog gekroond werd tot Beste Pils ter Wereld. De volle en fris-fruitige smaak van dit bier maakt het bij uitstek geschikt voor de warme zomermaanden en om het ultieme zomergevoel te beleven. Tegelijkertijd richt Alfa Bier zich met deze campagne en hun Alfa Edel Pils op een jongere doelgroep.

Wat houdt de campagne in?

In de zomercampagne zoomt Alfa in op verschillende momenten waarop een lekker koud biertje niet zou misstaan. Een zomerse BBQ, lekker muziekje erbij en heerlijk weer. Dat is het ultieme Alfa Zomergevoel. Binnen deze setting wordt extra aandacht gegeven aan het verfrissende, sprankelende en verfijnde karakter van het bekroonde Alfa Edel Pils, wat daardoor een heerlijke dorstlesser is.

Lees ook

Alfa Edel Pils

Alfa Edel Pils overtreft de standaard van pils in smaak en kwaliteit. Het heeft een volle, fris-fruitige en eigenzinnige smaak door onder meer gebruik te maken van Alfa's eigen Meens stamgist voor het gistproces. Ieder gist heeft zijn unieke karakteristiek en is van grote invloed op de smaak. Daarnaast gebruikt Alfa natuurzuiver bronwater uit eigen bron, gecertificeerd door het Ministerie. Het bronwater, opgepompt uit maar liefst 152 meter diepte, is zo zuiver dat het rechtstreeks de brouwketel in gaat. Tot slot bewaken de Alfa-brouwmeesters iedere dag het uitgebalanceerde evenwicht tussen kwalitatief hoogstaand hop en mout om het Edel Pils zijn frisheid te verlenen. Dat maakt Edel Pils uniek in zijn soort en met recht het ‘Beste Pils ter Wereld’.

'Zomer Vibes'

Mensen genieten van Alfa bier in de zomer De nieuwe zomercampagne richt zich op een jongere doelgroep met in de hoofdrol Alfa Edel Pils. Met deze campagne benadrukt Alfa Bier het ultieme zomergevoel, in combinatie met een lekker, fris bier. Samen genieten, proosten en een heerlijke zomer beleven, dat is waar het om draait. En Alfa Bier helpt daar graag bij. Om de zomercampagne extra kracht bij te zetten en ook extra aansprekend te maken voor een jongere doelgroep, gaat Alfa Bier werken met een onder andere influencers. Ook wordt er offline en online advertising ingezet. Verder wordt de campagne uitgerold in het horeca- en het retailkanaal.
 

Merchandise

Om het zomergevoel compleet te maken lanceert Alfa Bier ook verschillende zomerse artikelen in de webshop, zoals een bucket hat, zomer cap, slippers en T-shirts.