Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Open dag Muifelbrouwerij op 2 oktober

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Open dag Muifelbrouwerij op 2 oktober

24 september 2021 om 10:21

Muifelbrouwerij is op 2 oktober toegankelijk voor publiek. Brouwer en eigenaar Martin Ostendorf is 50 jaar geworden en hij wil dat op deze manier vieren. 

Nina en martin in de muifelbrouwerij
Muifelbrouwerij Open Dag in 2021
Brouwerij Muiffel

Muifelbrouwerij

De Muifelbrouwerij is een brouwerij uit Oss van brouwmeester Martin Ostendorf. De brouwerij is opgericht in 2006 en heeft ruim 10 jaar als huurbrouwerij zijn bieren geproduceerd. Begin 2018 hadden ze een succesvolle crowdfunding en heeft eigenaar Martin een eigen productiebrouwerij gerealiseerd.

Open Dag

Muifel Martin 50 jaar Alt bier logo Op zaterdag 2 oktober houdt de Osse Muifelbrouwerij een Open Dag. De brouwerij is dan toegankelijk voor het publiek van 12:00 – 18:00 uur. Er zullen elk uur rondleidingen zijn en er zal live worden gebrouwen. Natuurlijk kunnen de Muifelbieren ook ter plaatse geproefd worden. In september is eigenaar Martin Ostendorf 50 jaar geworden en dat wil hij graag op 2 oktober met iedereen vieren.

Lees ook

Natuurlijk is er een bijzonder, eenmalig verjaardagsbier gebrouwen dat die dag te proeven zal zijn. Om de verjaardag te vieren heeft Martin een echt Oss' Altbier gebrouwen met 5,8% alcohol. 

De toegang tijdens de open dag is gratis.

Cookie instellingen