Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Opening Little Délirium Café Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Opening Little Délirium Café Amsterdam

13 januari 2017 om 10:59

Het tweede Délirium Café in Amsterdam is een feit. Het kleine broertje heet Little Delirium en heeft grote ambities.

Het café is aan de achterzijde van het Centraal Station in Amsterdam gelegen en biedt een fantastisch uitzicht over het IJ.

Opening Little Délirium Café Amsterdam
delirium christmas

Het café is vernoemd naar het Belgisch bier Delirium tremens, gebrouwen door bierbrouwerij Huyghe met het logo van de roze olifant. Dit Delirium Cafe is het 164ste buitengewone kapittel, oftewel het 164ste Delirium cafe!

Delirium bier

Bierliefhebbers, passanten, toeristen en Amsterdammers kunnen hier terecht voor een wisselend aanbod van 20 speciaal bieren op de tap en 100 bieren op de fles. De bieren zijn met veel plezier geselecteerd door het bierminnend personeel en heeft een zeer divers karakter. 

Uniek is ook het aanbod van growlers zodat de bieren van de tap mee naar huis genomen kunnen worden in flessen van een liter. Zo is er de mogelijkheid om dat ene unieke biertje van de tap ook thuis op de bank te nuttigen. Maar ook het feit dat er 8 kranen van Amsterdamse brouwerijen aanwezig zijn, zet dit café zich op de kaart.

Delirium wereldwijd

De tweede Amsterdamse vestiging van het van oorsprong Brusselse bierconcept is één van de vele buitenlandse ondernemingen van Délirium: ook in bijvoorbeeld Dubai, Tokio, Rio de Janeiro en Nantes kan bier worden gedronken in een Délirium Café. 

Opening Little Delirium 

Afgelopen dinsdag heeft de officiële opening van dit nieuwe speciaal bieren café in Amsterdam plaatsgevonden. Samen met de eigenaren is er getoost op de nieuwe aanwinst onder het genot van een glas bier met bijpassende snacks. Het was een feestelijke avond waarbij samen met de Confrérie van de Roze Olifant het bier getest is en er uiteraard de nodige gasten geridderd zijn in de orde van deze confrérie.

Lees ook