Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Oproer brouwt eerste glutenvrije Imperial IPA van Nederland!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Oproer brouwt de eerste glutenvrije Imperial IPA van Nederland!

22 juni 2020 om 12:33

Oproer brouwerij uit Utrecht is al jaren bezig met het perfectioneren van haar glutenvrije bieren. Als schuim op het bier is er nu de allereerste glutenvrije Imperial IPA van Nederland: Against The Grain.

Oproer Against the grain glutenvrij speciaalbier
Brouwerij Oproer
Brouwerij Oproer shop met bier

Against the Grain Imperial IPA

Waar andere glutenvrije bieren vaak laag in alcohol en smaak zijn is de Against The Grain een smaakbom met haar grote hoeveelheden fruitige hop. Het alcoholpercentage van 8,5% maakt het een bier om voor te gaan zitten en te genieten.

Oproer Brouwerij logo Het gelijknamige biercafé in Utrecht is een inclusieve ontmoetingsplek. Eén onderdeel daarvan is brouwen van glutenvrij bier, zónder smaakverlies. In dit biercafé is een steeds maar stijgende vraag naar glutenvrije bieren. En dat is precies waar Oproer zich graag hard voor maakt, waar mogelijk maken wij onze bieren glutenvrij. Against The Grain is echter het eerste bier waar het glutenvrije aspect er vanaf schreeuwt.

Lees ook

Against The Grain Imperial IPA is vanaf nu beschikbaar voor winkels en horeca via Oproer en de gebruikelijke kanalen.

Oproer Brouwerij

Oproer heeft aandacht voor mens, milieu, dier en bier. In de eigen brouwerij maken wij gebalanceerde en smaakvolle bieren. Oproer geeft om goede, uitgebalanceerde, smaakvolle bieren. Zij houden van hop, vatrijping en experimenteren ook met wilde gist, bacteriën en fruit. In het gelijknamige biercafé kun je binnen en op het grote terras genieten van 14 Oproerbieren op tap.