Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Oproer Brouwerij haalt streefbedrag crowdfunding

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Oproer herrijst: Streefbedrag crowdfunding Oproer Brouwerij gehaald!

21 oktober 2021 om 08:31

De Utrechtse brouwerij Oproer is via CrowdAboutNow twee maanden geleden een crowdfundcampagne gestart. Het doel? Het openen van een nieuw biercafé in Overvecht.

Oproer mannen in de brouwerij
Brouwerij Oproer
Brouwerij Oproer

Lees ook

Oproer herrijst na brand

Het biercafé van de Oproer Brouwerij moest sluiten na een verwoestende brand afgelopen januari in het CAB-Rondom gebouw. Oproer is een maatschappelijk betrokken, prijswinnende brouwerij uit Utrecht, gestart in 2016. Ruim vijf jaar later gooide een vernietigende brand in het midden van het CAB-Rondom gebouw roet in het eten. Al snel werd duidelijk dat er gekeken moest worden naar een nieuwe plek en die is gevonden.

Utrecht Overvecht

Oproer herrijst logo De eigenaren Mark & Bart-Jan gaan het nieuwe biercafé van 800m2 openen in de wijk Overvecht, onderin de gloednieuwe studentenflat The Fizz. Oproer streeft ernaar om een verbinding met de buurt te maken door een samenwerking te zoeken met lokale makers, producenten en welzijnsorganisaties. Het gehele gebied is in een positieve transformatie en Oproer wil daar graag aan bijdragen. Vanzelfsprekend wordt er plantaardig eten geserveerd en zijn duurzaamheid en inclusiviteit belangrijke kernwaardes.

Met behulp van de crowdfundcampagne via CrowdAboutNow is het maximale bedrag van €375.000 gehaald en is de komst van het biercafé een feit. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in een verdubbeling van de brouwcapaciteit om de horeca, slijterijen en natuurlijk het nieuwe biercafé van vers Oproer bier te kunnen voorzien.

Dit voorjaar hoopt Oproer haar nieuwe biercafé te kunnen openen in Overvecht. Maar zover is het nog niet. De oplevering is net geweest en er moet nog druk verbouwd gaan worden. Voor de ontwikkelingen kun je de social media van Oproer Biercafé in de gaten houden.

Cookie instellingen