Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Palm 0.0 nu verkrijgbaar in supermarkten

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Palm 0.0 nu verkrijgbaar in supermarkten

25 september 2018 om 11:18

Palm 0.0 is na een succesvolle introductie nu verkrijgbaar in supermarkten. Palm introduceert met Palm 0.0 hét verfrissend amber bier met 0% alcohol én met 100% karakter.

palm 0.0 uitgeschonken in glas
Bieren van Swinkels Family Brewers
Bieren van Swinkels Family Brewers

Palm 0.0: 0% alcohol, 100% karakter

Palm 0.0 in het Palm bolglasConsumenten wensen verantwoorder met alcohol om te gaan, het segment van alcoholvrij bier stijgt exponentieel, maar tegelijk is men ook op zoek naar meer karakter en smaak.

Brouwmeester Jan De Cock van Palm Belgian Craft Brewers: "Wij zijn enorm blij met het resultaat van onze Palm 0.0. We zijn ervan overtuigd dat we met Palm 0.0 aan de behoefte van de consument, die op zoek is naar een alcoholvrij bier met 100% karakter, voldoen. De zorgvuldig gekozen ingrediënten waaronder onze hop van eigen teelt, het Palm-mout naar eigen receptuur en de toegepaste brouwtechnologie staan borg voor 0% alcohol, 100% bier en gegarandeerd 100% karakter!"

Beschikbaar in Nederlandse supermarkten

Palm 0.0 wordt aangeboden in 24x25cl krat in de horeca en een 6x25cl clusterpack in de supermarkten. Daarnaast zal dit najaar ook de TV reclame van Palm 0.0 te zien zijn op de Nederlandse televisie.

Lees ook

Palm 0.0 flesje, glas en sixpack