Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Pasgetrouwd stel stuit op 315 kratten bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Pasgetrouwd stel stuit op 315 kratten bier

Pasgetrouwd stel stuit op 315 kratten bier

25 september 2013 om 09:50

Een pasgetrouwd stel uit Berlaar, België, kreeg wel een hele bijzondere verassing op hun trouwfeest. Hun vrienden hadden namelijk 315 kratten aan de voorkant van hun huis neergezet. In hun achtertuin vond het stel nog eens 7560 lege flesjes Jupiler. 

Pasgetrouwd stel stuit op 315 kratten bier
Jupiler bier
Jupiler

Sofie Veret en Gerry Dumorter uit Berlaar, stapten afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje. In hun vriendengroep is het een traditie dat er bij elk huwelijk een grap wordt uitgehaald met het bruidspaar. 

Volgens Sofie en Gerry werd er de dag voordat ze gingen trouwen al een parkeerverbod geplaatst. Dit vonden ze opmerkelijk, maar toen ze 's ochtends weggingen was alles verder nog normaal. Het bruidspaar had zich wel voorbereid op een verrassing, maar dat het zo zou opvallen hadden ze niet verwacht. Jupiler flesjes huwelijk

In totaal bleek het om 315 bakken bier te gaan, wat goed is voor 7560 lege flesjes Jupiler. De flesjes waren uit de bakken gehaald en met de flesjes waren de eerste letters van de voornaam van het stel en een hartje gevormd. 

Het stel mocht het statiegeld van de lege flesjes houden. Op deze manier houden ze nog een aardig spaarcentje aan de grap over.

2 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

wallemieke (gast) op 27-09-2013 om 09:37:13

Wel heel orgineel idee, maar al die flesjes weer in de kratten die pufffff wat een karwei

Drh. Maistro (gast) op 25-09-2013 om 11:59:56

Echte vrienden drinken niet al het bier op....

Zie meer reacties

Zie minder reacties