Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jupiler | Belgisch biermerk van AB InBev

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jupiler

Jupiler brouwt hun bier met passie, trots en heel hard werk. De liefde en vakmanschap van Jupiler proef je in elke druppel. De bieren van Jupiler worden gebrouwen door Brouwerij Piedboeuf in Jupille-sur-Meuse dat in 2008 fuseerde met AB InBev. 

Jupiler header
Jupiler bier
Jupiler 0.0

Achtergrond Informatie

Jupiler bieren worden gebrouwen door Anheuser-Busch Inbev Brouwerij in Leuven. Er zijn op dit moment 3 biermerken van Jupiler bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

De liefde en vakmanschap van Jupiler proef je in elke druppel. Jupiler wil graag dat iedereen het bier kan proeven, daarom hebben zij heel wat bier gebrouwen. Zo maken ze het mogelijk dat jong en oud met volle teugen kan gaan genieten.

Jupiler brouwt hun bier met passie, trots en heel hard werk. De slogan 'Mannen weten waarom' is ook van het Belgische pilsmerk. 

Alle Jupiler merken

 • Jupiler 0.0 - Pils - 0%

  Jupiler 0.0 is nog niet op de Nederlandse markt verkrijgbaar (februari 2017). 

 • Jupiler Blue - Pils - 3,3%

  Jupiler Blue is een pils met slechts 3,3% alcohol. Een perfect gekoeld biertje, met de verfrissende smaak van een bitterzachte Jupiler en wat minder alcohol.

 • Jupiler Pils - Pils - 5,2%

  Jupiler is een bitterzachte pils met 5,2% alchol en heeft een fris karakter, vlotte verteerbaarheid en een toegankelijke rijke moutsmaak.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Jupiler

 • AB InBev steunt de zorg

  Rondje 0.0% bier op Dag van de Verpleging van AB InBev

  Op de Dag van de Verpleging geeft Bierbrouwerij AB InBev een rondje Jupiler 0.0% aan ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland. Met dit gebaar wil de brouwer zorgprofessionals extra bedanken voor hun werk tijdens de COVID-19 crisis.

  Acties

  12 mei 2020 bij Nieuws

 • Desinfecterende handgel van AB InBev

  Bierbrouwerij AB InBev doneert 5.000 handgels

  Bierbrouwerij AB InBev doneert eerste partij van 5.000 handgels van alcoholvrij bier aan ziekenhuizen. Handgels gemaakt van restalcohol brouwproces alcoholvrij bier.

  Acties

  2 apr 2020 bij Nieuws

 • Pilsprijzen voor de horeca 2020

  Bierprijzen voor de horeca in 2020

  De grootste brouwerijen in Nederland hebben voor hun biermerken de prijzen bekendgemaakt voor fusten en tankbier in 2020. Bekijk de pilsprijzen voor horeca-ondernemers in 2020. 

  Bierprijzen

  2 jan 2020 bij Nieuws

 • Alcoholvrij bier in bijna alle Eredivisie stadions te koop

  Alcoholvrij bier in bijna alle Eredivisie stadions te koop

  Alcoholvrij bier heeft ook in de Nederlandse voetbalstadions een voet aan de grond inmiddels. We deden onderzoek naar het bieraanbod in de Eredvisie en vonden dat er nog maar een klein aantal clubs geen alcoholvrij bier aan zijn supporters aanbiedt.

  Biermerken

  20 dec 2019 bij Nieuws

 • AB InBev krijgt boete vanwege machtsmisbruik

  AB InBev krijgt EU-boete vanwege machtsmisbruik

  Bierbrouwerij AB InBev krijgt een boete van 200 miljoen euro vanwege machtsmisbruik. De biergigant heeft de export van goedkoper Jupiler bier vanuit Nederland naar België bewust belemmerd.

  Biermerken

  14 mei 2019 bij Nieuws

 • TivoliVredenburg en AB InBev verlengen partnership met vijf jaar

  TivoliVredenburg en AB InBev verlengen partnership met vijf jaar

  TivoliVredenburg en bierbrouwerij AB InBev verlengen hun bestaande partnership met vijf jaar. Om dit te vieren stroomt op vrijdagavond 10 mei voor het eerst Jupiler 0,0% door de taps en wordt Leffe Blond 0,0% op fles geïntroduceerd.

  Biermerken

  8 mei 2019 bij Nieuws

 • Leffe Blond 00 glas en flesje

  Leffe 0.0% nu ook naar Nederland

  Leffe 0.0% wordt eind april in de horeca en in juli in de supermarkt gelanceerd in Nederland. Het eerste alcoholvrije abdijbier werd in november 2018 gelanceerd in België.

  Biermerken

  4 apr 2019 bij Nieuws

 • Alcoholvrije bieren van AB INBEV

  Restalcohol afkomstig uit alcoholvrije bieren wordt biobrandstof

  Door het brouwen van alcoholvrij bier blijft er steeds meer restalcohol over. David Schutter van AB InBev ontwikkelde samen met zijn team een aantal concrete, circulaire toepassingen voor de overblijvende alcohol.

  Brouwen

  19 feb 2019 bij Nieuws

 • Supermarkt displays AB InBev: Hertog Jan en Leffe

  AB InBev test duurzame displays in supermarkten

  Bierbrouwer AB InBev gaat als eerste brouwer in Nederland grootschalig testen met duurzame displays in de retail. De komende weken loopt een pilot bij 54 Plus supermarkten met Proteus displays.

  Detailhandel

  5 feb 2019 bij Nieuws

 • Onderzoek naar glyfosaat in bier

  Bier in Nederland bevat onkruidverdelger

  Sommige bieren op de Nederlandse markt blijken de onkruidverdelger glyfosaat te bevatten. A Healthy Life deed een laboratoriumonderzoek met 31 bieren. 

  Biermerken

  26 nov 2018 bij Nieuws

 • Jupiler Blind Tasting installatie

  Helft consumenten proeft geen verschil tussen pils en 0.0

  De helft van de consumenten proeft blind geen verschil tussen pils en 0,0%. Dit blijkt uit een blinde smaaktest die bierbrouwer AB InBev gisteren hield in Den Haag.

  Biermerken

  14 sep 2018 bij Nieuws

 • Leffe supermarkt display

  Duurzame supermarkt displays van AB InBev

  Bierbrouwer AB InBev en het Nederlands/Belgische APP (Ahrma Proteus Pooling) slaan de handen ineen voor duurzamere displays in supermarkten. Het hoofddoel hierbij is om 85% karton te besparen. 

  Detailhandel

  25 jul 2018 bij Nieuws

 • Zie alle Jupiler nieuwsberichten.

  Producten van Jupiler