Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jupiler | Belgisch biermerk van AB InBev

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jupiler

Jupiler brouwt hun bier met passie, trots en heel hard werk. De liefde en vakmanschap van Jupiler proef je in elke druppel. De bieren van Jupiler worden gebrouwen door Brouwerij Piedboeuf in Jupille-sur-Meuse dat in 2008 fuseerde met AB InBev. 

Jupiler header
Jupiler bier
Jupiler Blue

Achtergrond Informatie

Jupiler bieren worden gebrouwen door Anheuser-Busch Inbev Brouwerij in Leuven. Er zijn op dit moment 3 biermerken van Jupiler bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

De liefde en vakmanschap van Jupiler proef je in elke druppel. Jupiler wil graag dat iedereen het bier kan proeven, daarom hebben zij heel wat bier gebrouwen. Zo maken ze het mogelijk dat jong en oud met volle teugen kan gaan genieten.

Jupiler brouwt hun bier met passie, trots en heel hard werk. De slogan 'Mannen weten waarom' is ook van het Belgische pilsmerk. 

Alle Jupiler merken

 • Jupiler 0.0 - Alcoholvrij - 0%

  Jupiler 0.0 is nog niet op de Nederlandse markt verkrijgbaar (februari 2017). 

 • Jupiler Blue - Pils - 3,3%

  Jupiler Blue is een pils met slechts 3,3% alcohol. Een perfect gekoeld biertje, met de verfrissende smaak van een bitterzachte Jupiler en wat minder alcohol.

 • Jupiler Pils - Pils - 5,2%

  Jupiler is een bitterzachte pils met 5,2% alchol en heeft een fris karakter, vlotte verteerbaarheid en een toegankelijke rijke moutsmaak.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Jupiler

 • Jupiler komt met écht Rode Duivel bier tijdens EK

  Het Jupiler bier zal tijdens het EK twee maanden lang letterlijk rood kleuren. Dankzij brouwtechnieken verandert enkel de kleur en blijft de smaak van het bier gelijk.

  4 mei 2021 bij Nieuws

 • Prijzen van bier voor de horeca in 2021

  Ondanks de coronacrisis die veel horecabedrijven flink heeft geraakt hebben de meeste grote brouwerijen ook in 2021 een prijsverhoging doorgevoerd voor hun bier.

  3 mei 2021 bij Nieuws

 • Rondje 0.0% bier op Dag van de Verpleging van AB InBev

  Op de Dag van de Verpleging geeft Bierbrouwerij AB InBev een rondje Jupiler 0.0% aan ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland. Met dit gebaar wil de brouwer zorgprofessionals extra bedanken voor hun werk tijdens de COVID-19 crisis.

  12 mei 2020 bij Nieuws

 • Alcoholvrij bier in bijna alle Eredivisie stadions te koop

  Alcoholvrij bier heeft ook in de Nederlandse voetbalstadions een voet aan de grond inmiddels. We deden onderzoek naar het bieraanbod in de Eredvisie en vonden dat er nog maar een klein aantal clubs geen alcoholvrij bier aan zijn supporters aanbiedt.

  20 dec 2019 bij Nieuws

 • TivoliVredenburg en AB InBev verlengen partnership met vijf jaar

  TivoliVredenburg en bierbrouwerij AB InBev verlengen hun bestaande partnership met vijf jaar. Om dit te vieren stroomt op vrijdagavond 10 mei voor het eerst Jupiler 0,0% door de taps en wordt Leffe Blond 0,0% op fles geïntroduceerd.

  8 mei 2019 bij Nieuws

 • Leffe 0.0% nu ook naar Nederland

  Leffe 0.0% wordt eind april in de horeca en in juli in de supermarkt gelanceerd in Nederland. Het eerste alcoholvrije abdijbier werd in november 2018 gelanceerd in België.

  4 apr 2019 bij Nieuws

 • Restalcohol afkomstig uit alcoholvrije bieren wordt biobrandstof

  Door het brouwen van alcoholvrij bier blijft er steeds meer restalcohol over. David Schutter van AB InBev ontwikkelde samen met zijn team een aantal concrete, circulaire toepassingen voor de overblijvende alcohol.

  19 feb 2019 bij Nieuws

 • Helft consumenten proeft geen verschil tussen pils en 0.0

  De helft van de consumenten proeft blind geen verschil tussen pils en 0,0%. Dit blijkt uit een blinde smaaktest die bierbrouwer AB InBev gisteren hield in Den Haag.

  14 sep 2018 bij Nieuws

 • Duurzame supermarkt displays van AB InBev

  Bierbrouwer AB InBev en het Nederlands/Belgische APP (Ahrma Proteus Pooling) slaan de handen ineen voor duurzamere displays in supermarkten. Het hoofddoel hierbij is om 85% karton te besparen. 

  25 jul 2018 bij Nieuws

 • Aldi wint hoger beroep van AB InBev

  Aldi mag toch blikken bier verkopen die gelijkenissen vertonen met de blikken van Jupiler. Na het door Aldi aangetekende hoger beroep is het vonnis van de Brusselse rechtbank verworpen en houdt de Aldi de blikken in de schappen.

  1 feb 2018 bij Nieuws

 • Bierprijzen voor de horeca 2018

  Verschillende brouwerijen hebben de nieuwe prijzen van hun biermerken bekendgemaakt voor 2018. Alle grote biermerken hebben opnieuw de bierprijzen verhoogd.

  31 jan 2018 bij Nieuws

 • Gelredome serveert voortaan Jupiler

  Jupiler pils wordt voortaan geschonken in het Gelredome. Daarmee volgt het Belgische bier van AB InBev Heineken op, wat tot eind 2017 op de tap verkrijgbaar was.

  30 jan 2018 bij Nieuws

 • Zie alle Jupiler nieuwsberichten.

  Producten van Jupiler