Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Poesiat & Kater komt met bier op blik | Brouwerij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Poesiat & Kater komt met bier op blik

28 maart 2019 om 11:53

De Amsterdamse brouwerij Poesiat & Kater komt dit voorjaar met verschillende bieren op blik. Blikjes zijn beter voor het bier, beter voor het milieu en makkelijker om mee te nemen.

Poesiat & Kater bier op blik
Poesiat & Kater aankondiging opening
Poesiat & Kater logo

Poesiat & Kater

Sinds de opening van de Poesiat & Kater brouwerij bijna twee jaar geleden is er flink werk gemaakt van de introductie van de historische Van Vollenhoven bieren. Deze zijn nu al op veel plekken op fles verkrijgbaar en de bieren hebben meerdere prijzen gewonnen.

Dit voorjaar zijn de moderne Poesiat & Kater bieren aan de beurt om een eigen verpakking te krijgen waarmee ze de wijde wereld in kunnen trekken. En de meest bijzondere verpakking is natuurlijk blik! Blikjes zijn beter voor het bier, beter voor het milieu en makkelijker om mee te nemen. Win, win, win.

Lees ook

Bier in blik

Bier in blik heeft heel wat voordelen ten op zichte van bier op fles. Om de Poesiat & Kater bieren in blik te krijgen is er een eigen blikjesmachine gekocht. Daarmee wordt het bier direct in de brouwerij in blik afgevuld, zodat het knettervers en met de beste kwaliteit in winkels, cafés of bij mensen thuis aankomt.

Daarnaast kunnen ze bij Poesiat & Kater in kleine batches werken, zodat er heel makkelijk nieuwe bieren en specials op de markt kunnen worden gebracht. Een eigen blikjesmachine tenslotte beter voor het milieu omdat het bier direct vanuit Amsterdam Oost worden bezorgd en blikjes veel kleiner en lichter zijn dan flesjes.

Blikjes bier van Poesiat en Kater

Cookie instellingen