Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Politiebericht: Alphenaar kent site GoedkoopBier.nl niet

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Politiebericht: Alphenaar kent site GoedkoopBier.nl niet

12 juli 2006 om 13:40

De politie heeft woensdagnacht 12 juli wederom een 32 jarige Alphenaar aangehouden op verdenking van diefstal van bierkratjes.

bier kratjes dief

Lees ook

De politie kreeg omstreeks 03.00 uur de melding dat er twee kratjes bier van het balkon van een woning op de eerste etage van een flat aan het Aïdaplein waren weggenomen. Op basis van het signalement zijn agenten naar de woning van de verdachte, een bekende van de politie, gegaan. Daar troffen ze de man aan en in twee vuilcontainers vier kratten bier. Twee van de kratten bleken afkomstig te zijn van de diefstal van het Aïdaplein. De politie heeft de verdachte al meerdere keren aangehouden voor hetzelfde feit.

De politie heeft de man het advies meegegeven om op de site www.GoedkoopBier.nl te kijken waar je die week zo goedkoop mogelijk je kratje bier kan halen. Politiewoordvoeder D. Rink: "Jammer voor de meneer in kwestie. Hij moet nu een dikke boete betalen en mag een paar dagen in de cel doorbrengen. Kijk in het vervolg gewoon even op www.GoedkoopBier.nl! Dat is gewoon veel goedkoper..."

Cookie instellingen