Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Prijswinnend bier Jopen Blurred Lines nu ook in blik

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Prijswinnend bier Blurred Lines van Jopen nu ook in blik

15 september 2022 om 17:27

Jopen Blurred Lines is tijdens de European Beer Star 2022 bekroond met brons. De succesvolle NEIPA is vanaf nu ook op blik verkrijgbaar.

Blurred Lines uitgebracht op blik en brons gewonnen
Jopen Jopen Blurred Lines juicy IPA blikje van 33cl
Vrouwen met Jopen Bier

Blurred Lines van Jopen

Blurred Lines is met recht één van de paradepaardjes van Jopen. De New England IPA is vanwege zijn fruitige smaaksensatie geliefd bij bierliefhebbers én kenners.

De prestigieuze European Beer Star 2022 heeft Blurred Lines bekroond met brons. Dit betekent dat ook internationaal wordt erkend wat iedereen in Nederland al lang wist: dat Blurred Lines simpelweg onweerstaanbaar lekker is. En hoe mooi is het dan dat, na Mooie Nel en Non IPA, ook deze juicy IPA van Jopen nu in blik verkrijgbaar is.

Brons voor Blurred Lines op European Beer Star 2022

Steeds meer blik

De verpakking van bier is belangrijker dan het misschien op het eerste gezicht lijkt. In glas of blik is een wezenlijk verschil. Glas laat 2% van schadelijk UV-licht door, blik 0%. De kans op ‘lichtschade’ van het bier (waardoor het minder lekker smaakt) wordt daarmee gereduceerd tot nul. Daarnaast houdt blik zuurstof beter buiten de deur; oxidatie zal niet snel plaatsvinden. Verder gaat blik minder snel stuk, is het makkelijker volledig te recyclen en efficiënter te transporteren. Dit betekent dus een lagere milieubelasting.

Lees ook

- Lees meer over de 8 voordelen van bier uit blik -

Dit is de reden waarom ook Jopen steeds meer beweegt richting blik. Niet voor niets gingen andere populaire bieren van Jopen, zoals Mooie Nel en Non IPA, Blurred Lines hierin al voor. Het past bij de duurzaamheidsdoelstellingen van Jopen om de voetafdruk te willen verkleinen. En het geeft de bierliefhebber nu nog meer mogelijkheden om Blurred Lines gemakkelijk, en ook gekoeld, mee te nemen uit het schap.

Blurred brons

Michal Rabiej, hoofd marketing bij Jopen: “Dat Blurred Lines veel fans heeft, wisten we. Maar dat de European Beer Star nu een van onze persoonlijk favorieten bekroond met brons maakt ons gepast trots.”

In totaal 2168 bieren uit 40 landen streden voor de prestigieuze podiumplaatsen: goud, zilver en brons. Ruim 140 brouwmeesters, vakbladjournalisten, biersommeliers en andere bierexperts jureerden al ingezonden bieren op met name zintuiglijke kenmerken: uiterlijk, geur en smaak. Deze erkenning betekent veel voor Jopen en onderstreept eens te meer: we know you want it! Bezoek de website van de European Beer Star voor meer informatie. 

Jopen Blurred Lines uit blik