Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Prijzenregen voor Bird Brewery | Dutch Beer Challenge

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Prijzenregen voor Bird Brewery tijdens DBC 2018

05 april 2018 om 11:34

Bird Brewery is tijdens de Dutch Beer Challenge 2018 in Rotterdam driemaal in de prijzen gevallen. Hiermee zijn ze samen met 't Uiltje Brewing Company de meest succesvolle microbrouwerij.

Prijzenregen voor Bird Brewery tijdens DBC 2018
Bird Brewery Fuut Fieuw
Bird Brewery Fuut Fieuw

Dutch Beer Challenge 2018

De prijzen van de Dutch Beer Challenge, dé grootste Nederlandse bierverkiezing van het jaar, zijn gisteren uitgereikt. Bird Brewery viel liefst driemaal in de prijzen en is daarmee samen met Brouwerij ´t Uiltje de meest succesvolle microbrouwerij van Nederland. Lees het artikel over de Dutch Beer Challenge 2018 voor meer prijswinnaars.

Prijzenregen Bird Brewery

Bird Brewery won net als afgelopen jaar drie prijzen tijdens Nederlands grootste bierverkiezing. Goud was er voor de Nognietnaar Huismus (American Brown Ale) in de klasse licht donker. De Fuut Fieuw (Session Pale Ale) ging ervandoor met een bronzen plak in de Pale Ale stijl en de Vink Heerlijk (Rye IPA) ontving een Certificate of Excellence in de IPA categorie. 

Ralph en Rik van Bird Brewery

Lees ook

In 2017 was Bird Brewery de meest succesvolle nieuwkomer en dit jaar mag de brouwerij zich zelfs rekenen tot Nederlands meest succesvolle microbrouwerij. Samen met hun gevleugelde vrienden van brouwerij ‘t Uiltje is het de enige microbrouwerij die goud én drie medailles won.  

Succesvolste microbrouwerij 

De winnende bieren "Natuurlijk hoopten we op weer een succes, maar dat we weer met drie medailles naar huis zouden gaan had ik niet durven dromen", vertelt oprichter Ralph. "De Dutch Beer Challenge wordt ieder jaar groter en vrijwel alle microbrouwerijen doen mee. Dat wij dan tot dan tot de grootste prijswinnaars behoren is ongelooflijk!" 

Ook de andere oprichter Rik is zeer blij met de prijzen. "De Dutch Beer Challenge is Nederlands grootste bierverkiezing en is zeer sterk bezet. Dat zie je terug bij de uitreiking: de hele Nederlandse bierwereld is aanwezig. Het is dan natuurlijk fantastisch om daar met zoveel prijzen te mogen staan."