Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gouverneur bieren in nieuw jasje en lancering nieuw bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Rebranding Gouverneur bieren en lancering nieuw bier

28 juni 2023 om 14:05

Lindeboom Brouwerij uit Neer heeft een zesde Gouverneur bier op de markt gebracht: Gouverneur IPA. Daarnaast zijn al deze speciaalbieren in een nieuw jasje gestoken.

Alle Gouverneur bieren anno 2023
Gouverneur IPA bier
Gouverneur bieren logo

Nieuw: Gouverneur IPA

De nieuwe Gouverneur I.P.A., het zesde Gouverneur bier, wordt zoals alle Gouverneur bieren gebrouwen door Lindeboom Bierbrouwerij uit Neer. Het complete assortiment Gouverneur bestaat nu uit de bieren Blond, Dubbel, Tripel, Oaked Stout (Stout op Hout), Pale Ale 140 (Speciale 140) en I.P.A.

Brouwmeester Marko Versteeg over het nieuwe bier: 'Gouverneur I.P.A. is een goudblond, bovengistend, ongefilterd speciaalbier. Deze India Pale Ale wordt gebrouwen met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten en kristalzuiver water uit eigen bron. Het dry-hoppen met Solero en Hallertau Blanc hop en de extra lange lagertijd van minimaal zes weken zorgen voor een perfecte balans. Hierdoor ontstaat een bier van hoge kwaliteit en complexiteit. Bij het inschenken prikkelen de hoparoma’s je zintuigen. De Solero hop voegt een intens fruitig karakter toe, met tonen van tropisch fruit, mango en passievrucht. Gouverneur I.P.A. is een frisse doordrinkbare I.P.A.'

Lees ook

Gouverneur in een nieuwe jas

Gouverneur bier logo De introductie van Gouverneur I.P.A. valt samen met een vernieuwd design voor alle Gouverneur bieren.  Lindeboom's marketing manager Guido Gielen: 'De klassiekere uitstraling wordt vervangen door een exclusief premium etiket. De nieuwe vorm, de herkenbare ruit van het schild van Gouverneur, samen met een zilveren opdruk, geeft de fles een exclusieve uitstraling.  Uiteraard met het keurmerk ‘Slow Brewing’ erop, want tijd is kwaliteit.'

Slow Brewer Lindeboom

Lindeboom Bierbrouwerij is gecertificeerd ‘Slow Brewer’. Dit is het meest consistente internationale kwaliteitszegel voor bier. Slow Brewers geven hun bieren de ideale tijd om rustig te rijpen. De internationale organisatie Slow Brewing certificeert brouwerijen die op alle gebieden van hun waardeketen eerlijk en bewust handelen. De uitgebreide certificeringscriteria omvatten onder andere de maatschappelijke verantwoordelijkheid, de duurzaamheid en de bijdrage aan een positieve bedrijfscultuur.

Lindeboom Bierbrouwerij is een onafhankelijke familiebrouwerij. Anno 1870 gestart in het Limburgse Neer. Deze koninklijke hofleverancier brouwt al vijf generaties op authentieke wijze bieren onder de merken Lindeboom, Gouverneur en Venloosch. De bieren van Lindeboom zijn verkrijgbaar in de horeca en bij supermarkten en slijterijen.

Cookie instellingen