Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Rembrandtbier en sokken uit Den Haag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Rembrandtbier en sokken uit Den Haag

11 juni 2019 om 15:19

De Haagse brouwerij Eiber Bier brouwt speciaalbieren ter herdenking van de sterfdag van Rembrandt van Rijn. Een serie van 5 speciaalbieren die 'de Rembrandtjes' heet.

Rembrandtbiertjes en sokken in Den Haag
EIBER Bier

De Rembrandtjes bieren

Eiber bier heeft in samenwerking met This is The Hague en het Haagse bedrijf ON Socks een Rembrandt pakket samengesteld ter ere van het jaar van Rembrandt & De Gouden Eeuw. 

Lees ook

Rembrandt speciaalbier en sokken // FB: Eiber Bier Door middel van speciaalbier met bijpassende sokken wordt de sterfdag van de beroemde kunstenaar herdacht. Op de de etiketten en de sokken is een afbeeldingen van Rembrandt terug te vinden. De speciaalbieren worden gebrouwen door de Haagse brouwerij Eiber. 

Rembrandt Sokken

Met de Rembrandt sokken is het mogelijk om letterlijk in de voetsporen van de kunstenaar te treden. Bij ieder speciaalbiertje hoort een bijpassende sok die is gemaakt door ON Socks uit Den Haag. Wanneer je deze Rembrandt sokken a.s. zondag (Vaderdag) draagt, krijg je GRATIS entree bij het Mauritshuis!

Het pakket is verkrijgbaar bij THIS (The Hague Info Store, VVV aan het Spui 68 in Den Haag) en de webshop van Eiber Bier.