Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Rigtersbier organiseert het eerste online bierfestival van Nederland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Rigtersbier organiseert het eerste online bierfestival van Nederland

15 mei 2020 om 13:04

Rigtersbier organiseert het eerste online bierfestival van Nederland op de eerste Pinksterdag van 2020. In totaal doen 22 brouwers en 44 bieren mee.

online bierfestival
Rigters Dutch Craft Beer
Bierbrouwerij Borne

Rigtersbier online bierfestival

Vanwege de coronavirus maatregelen in Nederland mogen geen festivals meer door gaan, ook geen bierfestivals meer. Daarom houdt Brouwerij Rigters Bier op 1e pinksterdag het 1e echte online bierfestival van Nederland. In totaal doen 22 brouwers en 44 bieren mee. 

1e echte online Bierfestival

Rigters Maarten Nijhof vertelt: "Om in deze Corona tijd toch naar een festival te kunnen gaan hebben wij het 1e echte online Bierfestival van Nederland gelanceerd. Normaalgesproken vinden er op dit moment elk weekend op meerdere plekken in Nederland geweldige bierfestivals plaats. Door de Corona crisis gaan deze helaas allemaal niet door. Om toch met vrienden (op afstand) te kunnen genieten van “Dutch Craft Beer” hebben wij als Rigterbier een echt festival opgezet!

Lees ook

Hoe werkt het festival?

Bierliefhebbers kopen een online ticket op de website van Rigtersbier. Dat ticket bestaat uit een samengestelde box van 11, 22 of 44 flesjes/blikjes bier! In de doos zit naast de bieren ook een speciaal proefglas en ambachtelijke harde worst. Tijdens het online festival op de 1e Pinksterdag van 2020 schakelen ze de website om naar een festival terrein met podium en 22 barretjes. 

Bezoekers van het online bierfestival genieten van live muziek van meerdere bands vanaf het podium. Bezoekers kunnen ook bij elke. brouwer virtueel een biertje bestellen (uit eigen koelkast). Alle 22 brouwers hosten online een eigen “zoom” bar
waarbij bezoekers gezellig kunnen kletsen met elkaar en met de brouwer. Naast live muziek worden er ook online workshops en masterclasses gegeven.

Met deze opzet kunnen bierliefhebbers toch het echte festival sfeertje creëren in hun eigen achtertuin! De Rigters verzenden de tickets door het hele land maar bezoekers kunnen gedurende 3 dagen voor en tijdens het festival ook hun ticket ophalen bij Rigters drive-thru in de brouwerij. Tickets online bierfestival

Cookie instellingen