Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Samen brouwen met de Antwerpse Brouw Compagnie

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Samen brouwen met de Antwerpse Brouw Compagnie

28 maart 2018 om 12:30

De Antwerpse Brouw Compagnie zou je kunnen kennen van hun traditionele streekbier Seefbier. Samen met bierliefhebbers willen zij een nieuw bier brouwen. Dit bier zal gebrouwen worden voor het goede doel.

de Antwerpse Brouw Compagnie
Seef bier glas en awards
Antwerpse Brouw Compagnie header

Antwerpse Brouw Compagnie

De Antwerpse Brouw Compagnie is een brouwerij midden in Antwerpen, opgericht door Johan van Dyck als een uitgelopen hobby. Na een zoektocht naar een recept van een vergeten Antwerps bier her-lanceerde het Belgische streekbier Seefbier, dat ondertussen is uitgegroeid tot een bier wat bierliefhebbers zouden moeten kennen. Het Seefbier wordt daarom gezien als een bier met een rijke historie. De Antwerpse Brouw Compagnie

Bier voor het goede doel

Het bekende Seefbier van de Antwerpse Brouw Compagnie is niet de laatste stop van de brouwerij. Het doel is om oude, vergeten bieren een nieuwe plek te geven tussen de bieren van tegenwoordig. Dit keer, anders dan anders, is het doel om een nieuw bier uit te brengen voor het goede doel. 

Samen met de winkelketen Delhaize is de brouwerij het nieuwe project begonnen. Voor het project zijn ze op zoek naar bierliefhebbers die een dag in de brouwerij willen helpen. De opbrengst van het bier gaat naar een lokaal goed doel. Seefbier

Over de dag

Op de dag krijgen de bierliefhebbers een snelcursus brouwen, stellen ze samen met de brouwers het recept op en en gaan dan naar de brouwerij om gezamenlijk het bier te brouwen.

Lees ook

Inschrijven of meer informatie? Stuur een mailtje naar ikbrouwmee@antwerpsebrouwcompagnie.be. De winnaars worden binnenkort bekendgemaakt.