Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Samenwerking Bavaria en JT bioscopen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Samenwerking Bavaria en JT bioscopen

20 december 2012 om 12:25

Bavaria en JT bioscopen hebben een samenwerkingscontract getekend voor 3 jaar. Alle JT bioscopen krijgen Bavaria producten in het assortiment.

bavaria
Bavaria
Bavaria

Vanaf 1 januari 2013 is er in elke JT bioscoop de mogelijk een Bavaria product te bestellen. Dit zal voor de Bavaria bierliefhebber zeker positief zijn. Het assortiment van de bioscoop wordt op deze manier enorm uitgebreid.

Bavaria

Peer Swinkels, directielid van Bavaria, laat weten erg verheugd te zijn met de overeenkomst. “Bij een onafhankelijk familiebedrijf als Bavaria zit ondernemen in het bloed. Samenwerken met andere gepassioneerde ondernemers is voor ons dan ook bijzonder waardevol. JT Bioscopen weet door de combinatie van een horecaformule en een bioscoop onder één dak, van een bioscoopbezoek een compleet avondje uit te maken. Een zeer gastvrije en onderscheidende aanpak die perfect bij het merk Bavaria past. We kijken uit naar een mooie samenwerking waarin we als partners gezamenlijk nieuwe verrassende initiatieven kunnen ontplooien'' aldus Peer Swinkels.

Uitgebreider assortiment

Tom Kist, directielid van Jogchem’s Theaters, licht toe: ”Vandaag zetten wij een belangrijke stap om een bioscoopbezoek bij JT nog meer onderscheidend te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat de bioscoopbezoeker gastvrijheid en beleving steeds belangrijkere elementen vindt bij haar keuze om een avondje naar de bioscoop te gaan. De hands-on mentaliteit en vernieuwende aanpak van Bavaria sluit naadloos aan bij onze plannen om de bioscoopervaring naar een hoger niveau te brengen. Het complete assortiment van Bavaria in diverse formaten (inclusief de in bioscoopkringen zo gewenste 50cl), het Swinckels’ bier en de succesvolle 0.0% bieren van Bavaria bieden onze gasten meer keuze dan ooit te voren'' aldus Tom Kist.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties