Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Slot Oostende neemt Emelisse over

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Slot Oostende neemt Emelisse over

24 oktober 2016 om 15:49

Emelisse is overgenomen door Slot Oostende in Goes (Zeeland).

De toekomst van Emelisse speciaalbier is hiermee veiliggesteld. 

Slot Oostende bieren
brouwerij emelisse
Slot Oostende

De vraag is gekomen vanuit Emelisse, omdat hun brouwer is vertrokken. Slot Oostende heeft een grote brouwerij waar mogelijkheden genoeg zijn om Emelisse bieren te gaan brouwen.

De brouwer van Slot Oostende (Jens van Stee) is bekend met de bieren van Emelisse, omdat hij zijn brouwcarrière begon in de brouwerij van Emelisse. Hij gaat dus opnieuw Emelisse bier brouwen, maar nu in Goes.

Slot Oostende brouwerij

Slot Oostende brouwt al wel, maar is nog niet officieel open. De brouwerij in Kamperland (Emelisse brouwerij) zal wellicht nog wel eens gebruikt worden voor het brouwen van een speciaalbier, maar over het algemeen zal Emelisse bier in het vervolg worden gebrouwen in Slot Oostende.

Lees ook

Cafe- Restaurant Emelisse

Het cafe- restaurant Brouwerij Emelisse in Kamperland blijft deze naam behouden en zodoende verbonden met het biermerk Emelisse, alle bestaande en toekomstige bieren zullen daar als eerste verkrijgbaar zijn.

Met deze overname zal Emelisse een grotere verkoopslagkracht krijgen. Stephan van der Linden, verkoper van Slot Oostende bieren, is erg blij met de aanvulling van Emelisse bieren.

Brouwerij Emelisse

Cookie instellingen