Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Speciaal Amstel / Ajax blik

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Speciaal Amstel / Ajax blik

03 mei 2012 om 13:00

Amstel komt met een speciaal halve liter blik vanwege het kampioenschap van Ajax.

Kampioen van Nederland

Ajax Amstel blik kampioenschap eredivisie 2011-2012Volgens de Telegraaf heeft Amstel een verassing voor Ajax fans: een speciaal bier blik (halve liter) van Amstel, met aan de onderkant de teksten: Kampioen van Nederland * Eredivisie * KNVB * AJAX * 2011 - 2012. De onderkant van het blikjes lijkt dus op de kampioensschaal die Ajax gisteren in ontvangs mocht nemen.

Lees ook

De actie van Amstel lijkt op eerdere acties die Grolsch deed. Grolsch bracht onlangs een speciaal halve liter blik voor Heracles uit en een jaar eerder voor FC Twente. Deze blikken verschilden meer met de normale halve liter blikken van Grolsch; de hele verpakking was aangepast. Amstel maakt in 2012 bij de start van de Eredivisie trouwens ook al Ajax en Feyenoord blikken

Zoals je op foto kunt zien lijkt het blikje een vrij normaal Amstel blik. Maar aan de onderkant is er een duidelijk verschil met normale Amstel halve liter blikken. Wanneer deze blikken in de verkoop komen is niet geheel duidelijk, maar waarschijnlijk deze week nog. Het speciale jubileumblik verschijnt in een gelimiteerde oplage van 2400 stuks en kan – bij de aanschaf van een krat Amstel Bier – worden verkregen bij de Albert Heijn-vestgingen aan de Eerste van Swindenstraat 91, Elandsgracht 13, Frederik Hendrikstraat 83 en Kleine Wittenburgerstraat 18 in Amsterdam. 

Bier, bier en nog eens bier!