Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Speciaalbier De Hoge Noot blijft! | Bier steunt musici

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Speciaalbier De Hoge Noot blijft!

21 december 2020 om 17:05

De Hoge Noot blijft! De Hoge Noot werd in het voorjaar gelanceerd om aandacht te vestigen op de moeilijke positie van freelance musici én geld op te halen voor die groep.

Hoge Noot Bier
De Hoge Noot pils logo
Brouwerij 7 Deugden

Steun voor musici met bier

De Hoge Noot blijft! Dit voorjaar is De Hoge Noot opgericht als campagnebier om aandacht te vestigen op de moeilijke positie van freelance musici én geld op te halen voor die groep. Vandaag lanceert De Hoge Noot een videoclip vanuit Brouwerij De 7 Deugden om opnieuw de aandacht te vragen voor deze groep. 

Videoclip met Freelance Slagwerkers 

Geinspireerd op Camille Saint-Saens' Le Carnaval des Animaux: Fossiles en wat techno hebben de mannen van Havelok een compositie en videoclip gemaakt voor De Hoge Noot. Een virtuoos staaltje slagwerk op locatie!

Lees ook

Meer musici aangesloten

Inmiddels heeft De Hoge Noot een groep van 16 ensembles onder de hoede. De nieuwste aanwinsten zijn de energieke blazers van Gallowstreet, de pokerface slagwerkers van Havelok, de de zwoele swing van Astori én de strijkers van Dutch String Collective, Albertine en het Red Limo Quartet. Een compleet overzicht vind je op www.dehogenoot.com.

Samenwerking met Platform voor Freelance Musici

Het platform voor freelance musici strijdt al jaren voor de verbetering van de positie van freelance musici in Nederland. Aangejaagd door de positieve aandacht van de lancering van De Hoge Noot werd een bezoek aan Den Haag gebracht waar pakketjes De Hoge Noot uit werden gereikt aan verschillende politici die zich de afgelopen jaren hebben ingezet voor cultuur.

Eigen viltjes en nieuwe batch bier

Brouwerij De 7 Deugden ging meteen aan de slag na de lancering om een nieuwe ketel te brouwen om in de onverwacht grote vraag te voorzien. De nieuwe batch Hoge Noot is nog lekkerder: het vertrouwde recept met een fris zuurtje erbij en extra prik! Eigenwijs als ze zijn werd brouwerij gevraagd het bier te voorzien van een regenboog aan kleuren voor onze bierdoppen en ontwierpen designers Tim&Daan eigen viltjes die je nu gratis bij elke bestelling krijgt!

Volg De Hoge Noot via Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van al hun nieuws. Met wekelijkse updates en introducties van onze ensembles van freelance musici!

Cookie instellingen