Brouwerij de 7 Deugden

Gegevens brouwerij
Provincie
Locatie brouwerij
Akersluis 8 D
Postcode
1066 EZ
Plaats
Actieve brouwerij
Ja (9 jaar actief)
Opgericht in
2010
Voorzieningen
Proeflokaal
Restaurant
Rondleiding
Ketels te huur
Winkel

Biermerken van Brouwerij de 7 Deugden

Brouwerij de 7 Deugden in het nieuws

Nieuwe brouwerij De 7 Deugden

Allmouth van Pontus beste bier van Amsterdam

Vers Amsterdams tapbier voor thuis

Achtergrond informatie

Brouwerij de 7 Deugden is een brouwerij in het westen van Amsterdam en maakt bieren met een unieke smaak. De brouwers Garmt en Bart zijn meesters in het werken met bijzondere recepturen. Sinds april 2018 is de brouwerij gevestigd aan in Amstedam Sloten aan de Akersluis 8.

7 Deugden bier

Historie van de brouwerij

De 7 Deugden is een bijzondere brouwerij. Bij de brouwerij werken mensen voor wie een gewone baan niet zo gewoon is. Hier hebben zij hun plek gevonden. Samen met de brouwers maken ze fantastische bieren. Bieren met een verhaal, en dat proef je! Luister naar de verhalen achter de bieren en laat je verrassen door alle smaken. Proef de Scheeps+Recht, een heerlijke tripel met kruidnagel. Het lievelingsbier van velen!

Brouwerij en proeflokaal

Oude logo de 7 DeugdenIn de brouwerij en het proeflokaal werken mensen voor wie het niet altijd eenvoudig is om met andere mensen een werkbare relatie op te bouwen. Dat kan komen door heel veel oorzaken, maar in elk geval helpt het om met anderen te praten over jouw gedrag, over hun gedrag, wat jij en zij prettig vinden of juist niet.

Dat maakt het mogelijk dat we rekening houden met elkaar en met elkaars gevoelige plekken. Dat helpt om met respect en met vertrouwen samen te werken. Dan ontstaan - als alles goed gaat - werkbare relaties.

De brouwerij was tot april 2018 gevestigd aan de Osdorperweg 578. Toen zijn ze verhuisd naar de Akersluis.

Brouwerij de 7 Deugden naast de Molen van Sloten

Heb je aanvullende informatie over deze brouwerij of een interessante foto, contact ons.

Locatie brouwerij


1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

marc en wend (gast) op 24-06-2015 om 21:55:52

Beste biervrienden.

Hierbij een uitnodiging voor onze bierfestivals in Wormer.

De 1ste festival staat gepland op zondag 13 september bij Grand café De Kroon te Wormerveer we starten om 14:00 uur en duurt tot 20:00 uur. We hebben hier plek voor 10 brouwers.

De 2de festival is gepland op zaterdag 12 december en is onze winterbierfestival in de sporthal van Wormer we starten om 15:00 uur en duurt tot 21:00 uur. We hebben hier plek voor 20 brouwers.

Deze festivals zijn opgezet zonder winst te draaien het gaat er ons om dat de kosten gedekt zijn. We willen er twee topfestivals van maken (waar we het speciaal bier naar een hoger plan willen trekken)hoewel ze hun succes wel bewezen hebben (winterbier festival rond de 800 bezoekers en september rond 300 bezoekers).

Voor beide festivals geld dat het staan niks kost en dat eten wordt geregeld. Vrije verkoop van losse flesjes en reclame materiaal is toegestaan. Per verkocht biertje betalen we 1,50 euro.

We hebben alleen 1 voorwaarde bij het winterbier festival de brouwerijen die willen staan moeten een kerst en /of winter bier hebben .Dit doen we om er een echte winterbierfestival van te maken dus geen brouwers die alleen met een blond, dubbel of bok-bier staan. Dus een echte winter bier. Ook zijn we van plan een workshop bier en eten te houden hoe zijn we nog aan het uitzoeken en in wat voor vorm we het gaan gieten.Voor evt vragen zijn we te bereiken oprumawety@quicknet.nl

telefoonnnummer: 0630055688 075-8880115

adres: spatterstraat 20, 1531 DD, Wormer