Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

St. Bernardus Tokyo is Mitra bier van de maand

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

St. Bernardus Tokyo: Mitra bier van de maand

10 juni 2022 om 13:28

St. Bernardus Tokyo is het bier van de maand juni bij Mitra. Elke maand selecteert de slijterij een bier dat kans maakt om de titel het bier van het jaar te winnen.

St Bernardus Tokyo Bier van de maand Juni
St Bernardus logo
st bernardus tokyo logo

Mitra bier van het jaar 

Bier van het jaar bij Mitra Mitra gaat ook dit jaar op zoek naar het bier van het jaar. Dit doen ze door elke maand een speciaalbier te benoemen tot het 'Mitra bier van de maand'.

Consumenten kunnen gedurende de maand hun stem uitbrengen op het bier (Ja of Nee). Op deze manier krijgt het bier een percentage van positieve stemmen. Het bier dat het het hoogste percentage positieve stemmen krijgt wordt gekroond tot het 'Mitra bier van het jaar'. Mitra Drankenspeciaalzaken houdt deze competitie in samenwerking met Biermagazine. 

St. Bernardus Tokyo 

In de maand juni is St. Bernardus Tokyo als het bier van de maand verkozen. Het is een Wit bier met een alcoholpercentage van 6,0%. St. Bernardus Tokyo combineert frisse citrus toetsen met een bloemig parfum van veldkamille en fruitige gistaroma’s van banaan en rode appel. Kortom, een verfrissend bier met een kruidig aroma en lichte zure en bittere nasmaak!

Genomineerde bieren in 2022

Dit bier van St. Bernardus is het zesde bier dat kans maakt op de titel 'bier van het jaar' bij Mitra 2022! Eerdere bieren die werden uitgeroepen tot bier van de maand waren:

Juni: St. Bernardus Tokyo

Lees ook

Mei: Muifel Nondeju

April: Populus 6921 DubbelZinnig by vandeStreek

Maart: Davo The Don

Februari: Duits & Lauret TeVreden XXMMI

Januari: vandeStreek Battle Of The Battleships Duopack

Zou je ook graag mee willen beslissen over wat het bier van het jaar gaat worden? Geef dan nu je mening over dit speciaalbier en bekijk ook direct welke van bovenstaande bieren aan de leiding gaat op het moment.