Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Stadsbrouwerij Wageningen bijna klaar met verhuizing

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Stadsbrouwerij Wageningen bijna klaar met verhuizing

10 december 2018 om 15:49

Enthousiast en heel spannend. Na een lange verbouwing van een half jaar, is het einde van de verhuizing van Stadsbrouwerij Wageningen eindelijk in zicht.

Stadsbrouwerij Wageningen
Header image Wageningen
Brouwerij wageningen logo

Stadsbrouwerij Wageningen

Na een halfjaar lange verhuizing naar het stadscentrum van Wageningen van Stadsbrouwerij Wageningen, komt het einde eindelijk in zicht. De Stadsbrouwerij hoopt begin 2019 helemaal klaar te zijn met alles en rond die tijd ook te kunnen openen.

Reden achter verhuizing

Stadsbrouwerij Wageningen Ketels De brouwerij verwacht ook nieuwe ketels, die binnen enkele weken zullen arriveren. De keuze voor de verhuizing en nieuwe brouwketels werd genomen om er voor te zorgen dat de brouwerij in een optimale conditie kan functioneren. Zo is de brouwerij nadat alles klaar is, optimaal flexibel om zowel de zwaarste als lichtste bieren te brouwen. 

Lees ook

De flexibiliteit die de Stadsbrouwerij heeft gekregen met de uitbreiding is uniek en zal goed in hun voordeel werken. Verder kunnen zij hierdoor ook variëren met de grondstoffen die worden gebruikt tijdens het brouwen, hierbij kan je denken aan verschillende soorten granen.

Dit is allemaal mooi nieuws voor Stadsbrouwerij Wageningen. Nu hopen dat de opening van de Stadsbrouwerij op hun nieuwe plek, begin 2019 een feit zal zijn.