Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Starbucks heeft koffie met Guinness smaak - de Dark Barrel Latte

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Starbucks verkoopt koffie die smaakt naar Guinness

24 september 2014 om 14:02

Starbucks heeft veel verschillende smaken koffie waar je uit kunt kiezen. Maar de nieuwste koffie is wel heel bijzonder: koffie met de smaak van Guinness bier!

Starbucks heeft koffie met Guinness smaak
Guinness Bier Logo
Guinness Bier Logo

Een Dark Barrel Latte graag!

Koffiegigant Starbucks heeft weer een nieuwe smaak koffie in het assortiment. De Dark Barrel Latte is een koffie die smaakt als Guinness bier. De nieuwe koffie wordt afgewerkt met slagroom en een donkere karamelsaus. De koffiesiroop die wordt toegevoegd smaakt naar het bekende zwarte Ierse bier.

Lees ook

Non -alcoholische koffie

Voor de duidelijkheid: het is de speciale siroop die de smaak van het stout-bier nabootst. Er zit dus geen alcohol in de nieuwe koffie van de internationale keten! Klanten die de koffie konden proeven, konden niet geloven dat het geen bier was. De smaak van de koffie lijkt dus erg te lijken op Guinness. Maar of je Guinness nou echt warm wilt drinken?

Testwinkels

Voor de liefhebbers van Starbucks en Guinness, in Nederland moeten we nog even wachten op het bijzondere drankje. De nieuwe koffie is momenteel alleen te koop in enkele testwinkels in het Verenigd Koninkrijk en locaties in Ohio en Florida. Pas als duidelijk is dat het drankje aanslaat wordt het definitief in het assortiment opgenomen. De meningen zijn vooralsnog erg verdeeld...

Cookie instellingen