Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Swinckels' strikt Morgan Freeman

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Swinckels' strikt Morgan Freeman

09 maart 2017 om 09:47

Luister naar je inner voice. Net als de familie Swinkels toen ze Swinckels’ superior pilsener brouwden.

Dat is de boodschap van Morgan Freeman in de nieuwe commercial van Swinckels’.

Morgan Freeman in commercial Swinckels'
Swinckels logo
Swinckels logo

De bierbrouwer bundelde zijn krachten met de wereldster ter ere van de introductie van Swinckels’ superior pilsener in het retailkanaal. Het premium pils maakt na tien jaar de stap van horeca naar retail en wordt daarmee het meest verfijnde pils in het reguliere pilsener-segment. 

Familiebedrijf Bavaria

Swinckels

Familiebedrijf Bavaria wordt al zeven generaties lang geleid door de familie Swinkels. Toen de zevende generatie het stokje overnam, brouwden zij als eerbetoon aan hun vaders een bijzonder bier: Swinckels’ superior pilsener.

Ontstaan uit een eeuwenoude familietraditie en een heilig vertrouwen in eigen intuïtie. “We brouwen al generaties lang zoals wij denken, of beter nog, voelen dat het goed is. Los van conventies, overdreven marktdenken of de waan van de dag”, vertelt Gijs Swinkels, Global Marketing Manager Swinckels'.

Lees ook

“Swinckels’ superior pilsener is een eerbetoon aan intuïtie. Onze inner voice. Met zijn unieke stemgeluid en sterke persoonlijkheid is Morgan Freeman de perfecte spokesperson om dit verhaal bij een breed publiek bekend te maken.”

Grootse introductie

Swinckels

Met de ‘Inner voice’-campagne wordt Swinckels’ superior pilsener groots geïntroduceerd in het retailkanaal. Na tien jaar bouwen aan het premium merk in horeca - Swinckels’ is verkrijgbaar bij ruim 650 locaties waaronder 15 procent van de Nederlandse sterrenrestaurants - kunnen consumenten nu ook thuis genieten van het uitgesproken pilsener.

Gijs Swinkels: “We zien dat er behoefte is aan premium pils met smaak. Swinckels’ is geen speciaalbier, maar wel een heel speciaal bier. Het meest verfijnde pils in het reguliere pilsener-segment met een onderscheidend, complex en verfrissend karakter. Een bijzonder pils voor een breed publiek. Met het onderscheidende en verfrissende karakter en de stijlvolle uitstraling maak je gewone momenten bijzonder.”

Blend van aromatische hopsoorten

Swinckels’ wordt gebrouwen in Lieshout met zuiver mineraalwater uit eigen bron en gist dat exclusief voor de familie wordt gekweekt. De blend van Cascade hop uit de Amerikaanse Yakima-vallei en Polaris hop uit de Hallertau regio in Duitsland geven Swinckels’ zijn unieke karakter: licht kruidig en fruitig met een verfijnde bitter en een mooie, zachte afronding.

Beschikbaarheid Swinckels' superior pilsener

Swinckels’ is vanaf deze week verkrijgbaar bij supermarkten door heel Nederland in 6-packs voor een consumentenadviesprijs van (€ 5,99) en 15-packs (€ 13,99). Daarnaast is er een giftpack (3 flesjes inclusief glas) verkrijgbaar (€ 2,99). De stijlvolle en onderscheidende verpakkingen zijn te vinden in het pilsschap. 

Swinckels

Cookie instellingen