't IJ brouwt Geniet & Geef bier 2018

't IJ brouwt Geniet & Geef bier 2018

Brouwerij ’t IJ brouwt dit jaar het Geniet & Geef bier. Het wordt een typisch IJbier, stevig en toch goed doordrinkbaar. Vol en toch fris en dorstlessend, zegt Patrick Hendrikse van de Amsterdamse brouwerij 't IJ.

10 januari 2018 om 12:15


Geniet & Geef bier

Bier & Geef 2018 met Brouwerij 'T Ij

“Momenten waarop je geniet, maken je ervan bewust hoe goed je leven eigenlijk is. Stichting Geniet & Geef zet zich in om deze genietmomenten om te zetten in donaties voor KiKa”, zegt Gaius Voute, bedenker en initiator van Geniet & Geef

De stichting benadert ieder jaar een andere Nederlandse brouwer en dit jaar zal Brouwerij 't IJ uit Amsterdam het bier voor het goede doel gaan brouwen.

Afgelopen jaar brouwde Jopen uit Haarlem het bier en in 2016 boekte de actie een recordopbrengst met een bier van Hertog Jan.

Brouwerij 't IJ

Brouwerij 't IJ is blij en trotst dat ze dit jaar de taak op zich mogen nemen om een bier te brouwen ten behoeve van KiKa.

"Het is supertragisch dat veel kinderen met kanker niet aan de juiste behandeling geholpen kunnen worden. Gelukkig gaat het elk jaar iets beter en daarom is het belangrijk dat we de versnelling er in houden. Dít is het moment om te doneren aan Geniet & Geef en KiKa, omdat nu het verschil gemaakt kan worden."

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Grolsch Kornuit

Oogstfeest - Grolsch Kornuit
De jongste generatie brouwers van Grolsch wil het verhaal vertellen achter de frisheid van Kornuit pils door sfeervolle beelden van een oogstfeest te tonen.

Meer reclames van Grolsch Kornuit