Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

't Wapen van Maeslant beste horecagelegenheid

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • T wapen van maeslant beste horecagelegenheid

't Wapen van Maeslant beste horecagelegenheid

20 januari 2017 om 12:13

´t Wapen van Maeslant in Maasland is uitgeroepen tot de beste horecagelegenheid van Nederland. Heineken Nederland heeft het Gouden Fust aan hen uitgereikt.

't Wapen van Maeslant ontvangt het Gouden Fust van Heineken Nederland

't Wapen van Maeslant logoNaast het Gouden Fust, ontving 't Wapen van Maeslant zij ook de Gouden Tapknop voor de beste horecazaak van de regio. De horecazaak is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en heeft het beste gastheerschap, de beste service en de beste bierbehandeling.

Blijk van waardering van onze gasten

Eigenaar Stanley Knop van ´t Wapen van Maeslant, winnaar van het Gouden Fust, nam deze bijzondere prijs in ontvangst die werd uitgereikt door Rob Candeias, Accountmanager van Zuid-Holland, Heineken Nederland en is dolblij met deze prijs.

“Het is fantastisch dat we hebben gewonnen. We doen al vanaf het begin mee aan het Goed Getapt programma, om zo onze gasten tevreden te stellen en meer kwaliteit te leveren. Het winnen van het Gouden Fust is echt een blijk van waardering. En daar doen we het samen met ons team uiteindelijk allemaal voor!”

't Wapen van Maeslant is beste horecagelegenheid van Nederland

Gouden Fust

De uitreiking van het Gouden, Zilveren en Bronzen Fust 2016 is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken Nederland. “Al meer dan tien jaar helpen we Nederlandse horecazaken met trainingen en workshops naar kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling”, vertelt Rob Candeias.

“We toetsen de horecazaken die deelnemen aan het Goed Getapt programma aan de hand van mystery guests. Zo streven we ernaar dat de gasten bij ’t Wapen van Maeslant op de beste manier van hun bier kunnen genieten.”

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties