Terschellinger Bieren

Terschellinger Bieren vernieuwt etiketten en brengt nieuw bier uit

De diverse speciaalbieren van Terschellinger Bieren hebben een nieuwe uitstraling gekregen door hun vernieuwde etiketten. Ook heeft de brouwerij van Terschelling een nieuw bier uitgebracht.

31 januari 2019 om 09:21


Nieuwe etiketten

Verschillende biermerken van Terschellinger Bieren hebben een nieuw etiket gekregen. Het gaat hier om de biermerken Scelling 4, 5, 6 (voorheen New Koan), 7 (voorheen Scelling Blond) en Scelling 8. Deze speciaalbieren krijgen door het nieuwe uiterlijk een mooie uitstraling.

Scelling Duindoorn Tripel

Terschelling Duindoorn TripelTerzijde van de nieuwe etiketten, heeft Terschellinger Bieren ook een nieuw bier uitgebracht, de Scelling Duindoorn Tripel. De Duindoorn Tripel is een zeer toegankelijk bier met een volle, compacte schuimkraag en bevat een aangenaam aroma van duindoornbessen.

Dit heerlijke speciaalbiertje wordt gebrouwen met duindoornbessen van een kwekerij uit Oost-Friesland. Het duindoorn bier wordt gebrouwen bij brouwerij Tsjerkebier in Easterwierrum.

De Scelling Duindoorn Tripel is gebrouwen onder het label 'Smaaklik', een initiatief dat telkens een ander streekingrediënt centraal stelt.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Amstel Pilsener

Uitzwaaien op het spoor
Zwaai je vriendin zo snel mogelijk uit en dan snel de kroeg in!

Meer reclames van Amstel Pilsener

Laatste reacties