Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Vernieuwde etiketten | Nieuw bier Terschellinger Bieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Terschellinger Bieren vernieuwt etiketten en brengt nieuw bier uit

31 januari 2019 om 09:21

De diverse speciaalbieren van Terschellinger Bieren hebben een nieuwe uitstraling gekregen door hun vernieuwde etiketten. Ook heeft de brouwerij van Terschelling een nieuw bier uitgebracht.

Terschellinger Bieren
Scelling 8
Scelling 5

Nieuwe etiketten

Verschillende biermerken van Terschellinger Bieren hebben een nieuw etiket gekregen. Het gaat hier om de biermerken Scelling 4, 5, 6 (voorheen New Koan), 7 (voorheen Scelling Blond) en Scelling 8. Deze speciaalbieren krijgen door het nieuwe uiterlijk een mooie uitstraling.

Scelling Duindoorn Tripel

Terschelling Duindoorn Tripel Terzijde van de nieuwe etiketten, heeft Terschellinger Bieren ook een nieuw bier uitgebracht, de Scelling Duindoorn Tripel. De Duindoorn Tripel is een zeer toegankelijk bier met een volle, compacte schuimkraag en bevat een aangenaam aroma van duindoornbessen.

Lees ook

Dit heerlijke speciaalbiertje wordt gebrouwen met duindoornbessen van een kwekerij uit Oost-Friesland. Het duindoorn bier wordt gebrouwen bij brouwerij Tsjerkebier in Easterwierrum.

De Scelling Duindoorn Tripel is gebrouwen onder het label 'Smaaklik', een initiatief dat telkens een ander streekingrediënt centraal stelt.

Cookie instellingen