Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch lanceert campagne: Tijd voor elkaar

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tijd voor elkaar, tijd voor Grolsch

03 mei 2022 om 12:12

Grolsch lanceert een nieuwe campagne waarin het strijdt voor verbondenheid. Met de campagne wil het bierdrinkerers herinneren prikkelen en inspireren om tijd te maken voor elkaar want dat maakt pas echt gelukkig. 

Astronaut en twee andere mensen proosten met Grolsch beugels voor een bar
Grolsch Premium Pilsener
Grolsch beugelfles openen op de bar

Tijd voor Grolsch

Grolsch brouwt al meer dan 400 jaar bier om mensen te verbinden met elkaar. Voor oprechte momenten met familie en vrienden, collega’s, de buurt en de club. De bierbrouwer heeft de ambitie om te groeien en introduceert daarom een nieuwe campagne die voortbouwt op deze rijke historie maar tegelijkertijd past in de huidige tijd. Deze campagne gaat bierdrinkers herinneren, prikkelen en inspireren om tijd te maken voor elkaar want dat maakt pas echt gelukkig. Grolsch lanceert: Tijd voor elkaar, Tijd voor Grolsch.

Echte verbinding

Melanie Koning, marketing manager Grolsch bij Koninklijke Grolsch: “Je herkent ongetwijfeld de jacht naar meer, beter en anders op deze wereld. Meer van jezelf eisen, je voor de buitenwereld op je (aller)best laten zien, alsmaar harder werken en meer verdienen. Allemaal met het idee - of de hoop - dat dat je echt gelukkig maakt. Ondertussen zijn we afgeleid van wat er echt toe doet. Terwijl we weten dat er niets gaat boven echte verbondenheid, betekenisvolle aandacht en tijd voor elkaar. Niets gaat boven oprecht contact met anderen.

Lees ook

En dat is waar Grolsch de consument aan wil herinneren. De beroemde plop van onze beugelfles is de held van de campagne. Met deze plop willen we mensen letterlijk wakker schudden en laten stilstaan bij wat echt belangrijk is.”

Zichtbaarheid nieuwe campagne

De bierbrouwer introduceert ‘Tijd voor elkaar, tijd voor Grolsch’ met een nieuwe campagne die de positionering van het merk zichtbaarheid geeft over een groot aantal kanalen. De commercial, die in samenwerking met Dawn is ontwikkeld, is vanaf 2 mei aanstaande te zien op TV, online via o.a. YouTube en verschillende social mediakanalen. In de Nederlandse bioscopen is een langere versie van de commercial te zien. De campagne wordt ondersteund met Out of Home in de grote steden en een vernieuwde website. Gedurende de rest van het jaar is ‘Tijd voor elkaar, tijd voor Grolsch’ ook terug te zien in supermarkten en in horecazaken.

Cookie instellingen