Grolsch Radler

Grolsch Radler Citroen

Grolsch Radler
Brouwerij Grolsch Brouwerij
Land Nederland
Gebrouwen sinds 2014
Soort Radler
Alcohol 2%
Gisting Ondergisting
Kleur Licht blond
Drink temperatuur 3 °Celsius
Stamwortgehalte Onbekend
Website grolsch.nl/...
Meer Grolsch

Grolsch Radler Citroen kopen

Grolsch Radler Citroen is online te koop bij:

Smaak & beschrijving

Grolsch Radler is gemaakt van Grolsch Premium Pilsner met citroen- en sinaasappelsap. Hierdoor heeft het de typerende bittere smaak van bier en de lekkere friszoete smaak van vruchtensap. Door deze combinatie is Grolsch Radler aangenaam fris van karakter. Het is natuurlijk gebrouwen met pure ingrediënten, zonder conserveringsmiddelen of kunstmatige zoet- en kleurstoffen.

Er is geen verdere informatie bekend over Grolsch Radler Citroen. Heb je meer info, plaatjes, filmpjes e.d. over Grolsch Radler Citroen, dan kun je dit via contact insturen.

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Rosita Maseland (gast) op 04-09-2017 om 13:18:00

Beste Grolsch, Ik weet dat ik al 2 x eerder een klacht van viezigheid in flesjes en vieze smaak heb gemeld,maar van weekend was het weer zover,visite en we zaten bijna allemaal aan de trawler 2.0 en sommige 0.0 en toen viel iemand het op dat de ander viezigheid in het flesje had,degene had meer dan de helft uit de fles,dus weg gegooid, maar daarna bij een ander ook viezigheid in het flesje,toen het krat beter bekeken en met het flesje die we leeg hebben gegooid nog 2 volle flesjes die hier staan met viezigheid,ik zou graag willen weten hoe zoiets toch kan,we hebben de vorige keer netjes de flesjes met iets extra vergoed gekregen,vinden wij zeer attent,en netjes.Wij hopen dat u ons duidelijk kunt maken hoe zoiets komt,maar ook dat het misschien te voorkomen is.Vriendelijke groet Rosita Maasland.

Reclame van Grolsch Radler Citroen

Guy vertelt over Grolsch Radlers
Brouwer Guy vertelt in deze Grolsch commercial over de Grolsch Radlers. Deze Radlers worden gemaakt met echt vruchtensap in combinatie met Grolsch bier.

Meer reclames van Grolsch Radler Citroen

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!