Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch Puur Weizen | Gebrouwen volgens Reinheitsgebot

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch Puur Weizen

Grolsch Puur Weizen is een Weizen met 5,1% alcohol. Grolsch Puur Weizen wordt gebrouwen door Grolsch Brouwerij in Boekelo.

Grolsch Puur Weizen
Grolsch Premium Weizen set van 4 flesjes á 0,45 liter
Grolsch Puur Weizen blik a 0,50 liter

Eigenschappen

Grolsch Puur Weizen is een Weizen bier van bierbrouwerij Grolsch. Grolsch Puur Weizen is een tarwebier en heeft een alcoholpercentage van 5,1%.

Grolsch Puur Weizen online bestellen

   • Set van 6 flesjes á 0,30 liter
    Vanaf €5,75

    €5,75 per sixpack
    €3,19 per liter

    €5,75 per sixpack
    €3,19 per liter

    €5,75 per sixpack
    €3,19 per liter

  Aanbiedingen en prijzen van Grolsch Puur Weizen

  Actueel zijn er geen Grolsch Puur Weizen aanbiedingen . De prijs van een liter Grolsch Puur Weizen is ongeveer €3,23.

  Smaak & Omschrijving

  Door puur water uit eigen bron, originele Duitse gist en speciaal voor Grolsch geselecteerde tarwemout heeft Grolsch Puur Weizen een volfrisse weizensmaak en de karakteristieke geuren van kruidnagel en fruit. 

  Grolsch Puur Weizen is een natuurtroebel tarwebier gebrouwen volgens het Reinheitsgebot. Als eerste Nederlandse bierbrouwer wist Grolsch een weizenbier op de markt te brengen. Het Grolsch Weizenbier werd in 2007 gekroond tot beste Weizen bier ter wereld. Om de naam Weizen te mogen dragen, moet het bier voor minimaal de helft uit tarwemout bestaan.

  Schenken

  Schenk het bier langzaam in, tussendoor ‘’walsen’’ met een voorzichtige polsbeweging, uitschenken met een romige schuimkraag hoog boven de rand van het glas.

  Reviews

  Nog geen reviews voor Grolsch Puur Weizen.
  Wat vind jij van dit bier?

  Meer merken van Grolsch

  • Geniet & Geef bier 2019 - Honingbier - 5,5%

   Grolsch Honing Weizen is gebrouwen met puur water uit eigen bron, originele Duitse gist en speciaal geselecteerde tarwemout. Dit zorgt voor een volfrisse Weizensmaak. De bloemige geur, door de toevoeging van honing, geeft een bijzonder samenspel met het aroma van sinaasappel en rozemarijn. De zacht zoete afdronk maakt dit verfrissende en unieke speciaalbier met een alcoholpercentage van 5,5% helemaal af. 

  • Grolsch 0.0% - Pils - 0%

   Dankzij een unieke gistsoort en de modernste brouwtechniek is dit bier alcoholvrij met behoud van een volle, frisse smaak. 

  • Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen - Radler - 0%

   Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen is voor ieder moment van de dag. Dit alcoholvrije drankje is licht-zoet en echt fris van smaak.

  • Grolsch 0.0% Radler Limoen - Biermix - 0%

   Grolsch 0.0% Radler Limoen heeft de aangename licht bittere smaak van bier en de lekkere friszoete smaak van vruchtensap.

  • Grolsch Blonde Saison - Saison - 6,5%

   Grolsch Saison heeft door de toevoeging van echte honing in combinatie met Saison gist geeft het bier een mooi droog karakter. Zo heeft brouwer Marc Janssen de perfecte balans weten te vinden tussen droog, fruitig en kruidig.

  • Grolsch Dunkel Weizen - Dunkel weizen - 6%

   Grolsch Dunkel Weizen heeft een volle frisse, licht zoete karamelsmaak. Deze smaak krijgt deze Weizen door een speciaal geselecteerde karamelmout.

  • Grolsch Gerijpte Herfstbok - Bock - 6,6%

   Grolsch Gerijpte Herfstbok kwam voor het eerst op de markt in 2015. Voor het 400-jarige jubileum van Grolsch werd het speciaalbier ontwikkeld. Grolsch Gerijpte Herfstbok heeft door de zorgvuldige rijping een intens volle smaak waarin de zoetheid gemarkeerd wordt. Een speciaalbier voor de liefhebber met rijpe tonen van karamel, rozijnen en zwarte bessen gecompleteerd met een ronde afdronk. De smaak van Grolsch Herfstbok heeft zich in de fles verder ontwikkeld: van een jonge, zachtzoete bok naar een gerijpte, volmondige bok.

  • Grolsch herfstbok - Bock - 6,5%

   Grolsch Herfstbok is een traditioneel karaktervol bier met een stevige, zachtzoete smaak. Het heeft een warm en toegankelijk karakter, zachte geuren en een robijn rode kleur. daarbij aroma's van bosbessen en kaneel.

  • Grolsch kanon - Gerstewijn - 11,6%

   Grolsch Kanon heeft een zoete smaak.

  Zie meer merken van Grolsch

  Zie minder merken

  Bekijk alle biermerken

  2 reacties

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Gerard Elema (gast) op 29-01-2019 om 21:32:50

  Heb hier in rome net een grolsch weizen gekregen en heb daar nou niet een gevoel van "yes" bij. Een Erdingen smaakt veel beter veel voller. Dit is te fris alsof er lemoen in zit. Heb na 4 slokken de rest laten staan. Sorry.

  V reijen (gast) op 01-07-2017 om 21:40:19

  Geprobeerd....waterig van smaak...vooral niet eerst aan biertje ruiken....Als of je een openbaar toilet instapt: combi van pis en toiletverfrissers....jammer

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties

  Bier, bier en nog eens bier!