Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tripel LeFort pakt goud op Brussels Beer Challenge 2020

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tripel LeFort pakt goud op Brussels Beer Challenge 2020

25 november 2020 om 14:28

Tripel LeFort van Brouwerij Omer Vander Ghinste wist ook dit jaar goud te bemachtigen op de Brussels Beer Challenge. Het speciaalbier werd verkozen tot 'Best Belgian Style Tripel'.

Tripel LeFort wordt ingeschonken met een badge van de gouden medaille op de Brussels Beer Challenge 2020 ernaast
Omer vander Ghinste
Tripel LeFort van Omer vander Ghinste

Brussels Beer Challenge 2020

Gouden medaille op de Brussels Beer Challenge 2020 voor Tripel Lefort Op de Brussels Beer Challenge 2020 viel Brouwerij Omer Vander Ghinste (Bellegem) deze week opnieuw in de prijzen met het bier Tripel LeFort. Nadat Tripel LeFort in 2018 de gouden medaille kreeg op de World Beer Awards en de World Beer Cup voor Beste Tripel ter Wereld, veroveren ze nu ook de gouden medaille op de Brussels Beer Challenge 2020 voor Best Belgian Style Tripel.

Drie dagen lang proefden 90 internationaal gerenommeerde bierkenners, volledig coronaproof, niet minder dan 1500 bieren uit alle hoeken van de wereld. Het is voor de Belgische brouwerij dan ook een grote eer dat de gouden medaille aan Tripel LeFort werd toegekend.

Tripel LeFort

Tripel LeFort won in 2018 ook al de gouden medaille op de World Beer Awards en de World Beer Cup. Het bier, die in 2016 gelanceerd werd, wordt dus op nationaal en internationaal vlak enorm gewaardeerd tijdens blinde proeverijen.

Lees ook

Ook voor Brouwerij Omer Vander Ghinste was 2020, net zoals voor alle andere brouwerijen en de duizenden getroffen horecazaken, een zeer moeilijk jaar. Deze medaille is echter een bekroning op het werk van de brouwers, en geeft ook een mooi perspectief naar de toekomst.

Nieuw OMER bier

Daarnaast lanceerde de brouwerij eind november het nieuwe speciaalbier OMER. Brut Nature, die op korte tijd een groot succes bleek en na een week bijna overal uitverkocht is. De brouwerij kijkt uit naar 2021 om samen met alle klanten en consumenten terug heel wat mooie momenten te kunnen beleven in het gezelschap van een goed glas bier!