Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tuinier voor eigen bier | Lowlander Beer

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tuinier voor eigen bier met Lowlander

04 april 2019 om 15:29

Lowlander’s botanische bieren krijgen zelfgekweekte garnering. Thuistuinders kunnen een eigen garnering laten groeien voor Lowlander’s laag-alcoholische bieren (2,5%). 

Lowlander bier met verse munt
Lowlander Beer botanicals
Lowlander Ginger en Kaffir lime

Lowlander Beer in de lente

Met de eerste zonnestralen worden tuinen, balkons en vensterbanken massaal klaargestoomd voor het voorjaar. En botanisch brouwer Lowlander reserveert graag een plekje. Met hun Grow Your Own Garnish kits groeien thuistuinders een eigen garnering voor Lowlander’s laag-alcoholische bieren (2,5%): Lowlander Ginger & Kaffir Lime en Lowlander Yuzu & Grapefruit.

Met de frisheid van bier en het karakter van premium soda zijn deze bieren net even anders. En daarom serveer je hem ook anders, met een garnering van verse munt. Haal nu een gratis Grow Your Own Garnish kit bij een van de deelnemende bars, groei een eigen garnering en wordt beloond met bier.

Lowlander laat je je eigen garnering groeien!

De beste botanicals

De bierpioniers van Lowlander staan bekend om het gebruik van botanicals. In hun nieuwste bieren schitteren deze kruiden, specerijen en vers fruit pas echt in de hoofdrol. Gember, kaffir lime leaves, yuzu en grapefruit – alleen de beste botanicals vinden hun weg naar de fles.

Lees ook

Lowlander bier in een Tumbler Natuurlijk gebrouwen met thee en bier is het resultaat een licht alcoholische drank (2,5%) die niet inlevert op smaak.

Dit premium alternatief voor Radler smaakt niet alleen anders, het verdient ook een andere serve. Het meest verfrissende drankje onder de zon wordt geserveerd in een tumbler en gegarneerd met verse munt.

Groei je eigen garnering

Die verse munt groeit dit voorjaar gewoon in eigen huis met de Grow Your Own Garnish kit. Lowlander daagt uit: tuinier voor eigen bier. De groeikits liggen klaar bij deelnemende bars om een zonnig – maar niet té zonnig – plekje op balkons, dakterrassen en vensterbanken te claimen.

Wanneer de zaadjes geplant zijn kunnen thuistuinders zich registreren via de link op de kit. Zij ontvangen hierbij een persoonlijke voucher. Wanneer de plant volgroeid is nemen zij hun voucher en munt mee naar een van de deelnemende bars voor een beloning van botanisch bier (2,5%) van Lowlander. Uiteraard gegarneerd met de zelfgekweekte munt.  

Wacht niet te lang, er ligt een beperkt aantal Grow Your Own Garnish kits klaar bij verschillende bars zoals Hotel Buiten en Circl in Amsterdam, Parqiet en Aloha in Rotterdam, De Botanist in Breda, Café Bakker in Tilburg, Mr Mofongo in Groningen, Hete Kolen in Amersfoort, Clichee in Maastricht en Soul Kitchen in Eindhoven.

Lowlander Beer garnering groeit

Cookie instellingen