Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tussenstand Geniet en Geef voor Kika

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tussenstand Geniet en Geef voor Kika

28 augustus 2013 om 10:38

De jaarlijkse actie 'Geniet & Geef: de beste brouwers voor het goede doel' is alweer op de goede weg! De verloting om het eerste fust heeft plaatsgevonden. Vanaf donderdag 5 september wordt het bier verkocht en kan je drinken voor het goede doel.

Doe jij mee?

Tussenstand Geniet en Geef voor Kika
Lindeboom bierbrouwerij
Lindeboom logo

Verloting eerste fust Lindeboom Speltbier

Donderdag 22 augustus heeft de verloting om het eerste fust Lindeboom Speltbier plaatsgevonden. Door deze loting is bekend geworden dat de directeur en oprichter van KiKa, Frits Hirschstein samen met Geniet & Geef ambassadeur Peter van der Arend het eerste fust gaan aanslaan in Café de Zotte in Amsterdam. Het eerste fust zal op 5 september 2013 om 17:30 uur worden aangeslagen.

Nu al €51.000

Geniet & Geef was in 2012 een groot succes. 160 café's door het hele land deden mee waardoor de actie ruim €55.000 opbracht. Dit jaar doen er 161 café's mee aan deze actie. De tussenstand is nu al €51.000 een grote kans dus dat het bedrag van vorig jaar overschreden wordt. 

Lees ook

Actie Geniet & Geef

De actie 'Geniet & Geef: de beste brouwers voor het goede doel' wordt jaarlijks gehouden voor KiKa op initiatief van Bier&cO. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa door middel van het verkopen van fusten aan horecaondernemers. Met de opbrengsten van de vaten kan KiKa verder onderzoek doen naar de genezing en preventie van kinderkanker.  

Doe mee aan de actie

Als consument kun je natuurlijk ook meedoen aan deze actie. Drink in een van de 161 café's in Nederland een Lindeboom Speltbier. Zo gaat jou geld van het biertje ook naar KiKa.

Meldt je als horecaondernemer aan via een e-mail naar info@bierenco.nl met als onderwerp Geniet&Geef. Koop twee of drie vaten en verkoop die in je bedrijf. In de aankoopprijs zit de steun aan KiKa al verrekend, dus je hoeft verder geen inzameling te doen. Je koopt een vat in voor €199 exclusief BTW. Van die prijs gaat €49 naar directe kosten, €150 gaat direct door naar KiKa.

Cookie instellingen