Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Twee nieuwe zomerse Brouwers bieren bij AH gelanceerd

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Twee nieuwe zomerse Brouwers bieren gelanceerd

16 maart 2023 om 16:58

Brouwers Bieren heeft twee nieuwe varianten op de markt gebracht. De bieren Brouwers Cerveza Extra en Brouwers Cerveza Fresca zijn ideaal voor de zomer.

Zomerse Brouwers Bieren gelanceerd
Brouwers Cerveza Fresca in de woestijn
Brouwers Cerveza Extra bier

Brouwers Bier

Het begon voor het huismerk van AH in 2016 met het Brouwers Pilsener. Dat bier verving destijds het AH Pilsener en werd goed ontvangen. In de jaren daarna kwamen er verschillende versies van Brouwers Bier op de markt, waaronder ook speciaalbieren zoals Brouwers IPA en Brouwers Weijzen. Deze bieren zijn inmiddels alweer uit het assortiment gehaald. Nu zijn er twee nieuwe zomerse bieren gelanceerd onder de Brouwers vlag.

Brouwers Cerveza Extra

Twee zomerse brouwers bieren Brouwers Cerveza Extra is een lagerbier in de Mexicaanse stijl met een alcoholpercentage van 4,6%. Het is een licht, gemakkelijk doordrinkbaar bier dat het beste smaakt met een limoentje in de hals van het flesje. Waar kennen we dat van? Dit Brouwers bier is echter niet met maïs gebrouwen, zoals dat wel bij Corona Extra het geval is. Ingrediënten: water, gerstemout, glucosestroop, hopextract. Dit bier kost op het moment van schrijven €3,99 per sixpack.

Lees ook

Brouwers Cerveza Fresca

Brouwers Cerveza Fresca is een lager bier met de smaak van tequila. Dit zomerse bier is lichtzoet van smaak en heeft een alcoholpercentage van 5,9%. Ingrediënten: water, gerstemout, suiker, glucosestroop, natuurlijk tequila-aroma, voedingszuur (citroenzuur [E330]), hopextract. Dit bier kost bij introductie €4,49 per sixpack

Cookie instellingen