Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tweede editie Van Moll Fest Bij Je Thuis

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tweede editie Van Moll Fest Bij Je Thuis

07 May 2020 om 16:19

Brouwerij Van Moll uit Eindhoven organiseert zaterdag 16 mei de tweede online editievan het Van Moll Fest. Dit bierfestival kun je dus thuis beleven met bier, muziek en bingo.

Van Moll Fest Online
Van Moll
Van Moll Proefplank

Tweede online Van Moll Fest

Op zaterdag 16 mei organiseert Van Moll Craft Beer uit Eindhoven wegens groot succes de tweede online editie versie van hun festival. Om niet bij de pakken neer te zitten naar aanleiding van de Corona maatregelen en tevens hun gasten van de brewpub aan de Keizersgracht een hart onder de riem te steken werd een online versie van het jaarlijkse Van Moll Fest bedacht, wat 'normaal' gehouden word op het terrein van het Evoluon in Eindhoven.

Lees ook

Gevoel van het bierfestival 

Online Van Moll Fest "Wat we daar en in ons café doen, maar dan online: goed bier, lekkere muziek en lol", dat was de gedachte. Via een livestream konden bezoekers op 18 april genieten van muziek gedraaid door het Van Moll Fest DJ-team, een optreden van Ruud Hermans (de winnaar van The Voice Senior 2019) en een heuse bingo.

Via Instagram kon gedeeld worden hoe er thuis genoten werd van het bierpakket dat Van Moll voor de gelegenheid samenstelde. Deze pakketten werden over heel Nederland besteld en vonden zelfs hun weg naar België en Duitsland. De bierpakketten (met maar liefst 4 Van Moll bieren die nog nooit eerder te krijgen waren) zijn te bestellen op www.vanmollcraftbeer.com.

Eerst nog een online editie

Ook bij Van Moll zijn ze natuurlijk blij dat er vanaf 1 juni weer meer mogelijk is in de horeca en ze kunnen dan ook niet wachten om hun gasten weer welkom te heten. Maar de reacties op de eerste online editie waren zo positief (en de lol zo groot), dat een tweede niet op zich kon laten wachten. Dit keer een uur langer en met een extra optreden: naast de terugkerende Ruud Hermans zal Man From The South een optreden verzorgen. Vanzelfsprekend zijn de bingo en het Van Moll Fest DJ team ook weer van de partij.

Ben jij erbij? Dit Van Moll Fest kun je online beleven via Twitch op zaterdag 16 mei tussen 16:00 en 21:00 uur.