Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tweede Noordt x Brand collab uitgebracht: Farmhouse

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tweede Noordt x Brand collab uitgebracht: Farmhouse

07 december 2022 om 11:49

Het tweede bier dat is voortgekomen uit de Collab Brewer Series, een samenwerking tussen Brand en Noordt, is gelanceerd. Farmhouse is een ondergistend speciaalbier met 7,8% alcohol.

Brouwer van Noordt proost met brouwer van Brand met hun collab
Noordt x Brandt Farmhouse logo
Brand x Noordt Farmhouse bier in glas

Collab Brewer Series

Brouwers Peter en Rob proosten met de Farmhouse collab De Brand Bierbrouwerij uit Wijlre is begin dit jaar gestart met een serie collabs (collaboration brews) onder de naam Collab Brewer Series. De eerste collab, de New Zealand Sunshine, is goed ontvangen in de horeca, brouwermeester Rob Habets van Brand en Peter Rouwen van Noordt weten elkaar goed te vinden, leren van elkaar en inspireren elkaar! Genoeg redenen om samen weer te gaan brouwen; en daar is een waanzinnige collab #2 uitgekomen. Brand x Noordt – The Farmhouse.

Farmhouse bier

Afgelopen week hebben brouwmeesters Rob Habets van Brand en Peter Rouwen van Noordt het bier gepresenteerd aan horecaondernemers en relaties in Café Pol in Rotterdam en De Zoes in Helden. The Farmhouse is een ondergistend speciaalbier van 7.8% alc.vol. Het is een kruidig, stevig bier dat vol van smaak is. Het bier, dat perfect past bij het najaar, wordt enkel en alleen afgevuld op fust en is vanaf eind november exclusief verkrijgbaar bij Brand-horecazaken.

2x per jaar

De Brand Collab Brewer Series is een nieuw initiatief van Brand Bierbrouwerij, een idee mede geboren op verzoek van de Brand-horecazaken die aangaven graag met regelmaat de kans te hebben een uniek bier te kunnen schenken. Tweemaal per jaar zal er een nieuw bier worden gepresenteerd waarvan de volgende editie mogelijk uit de nieuwe Brand Flex Brouwerij in Wijlre komt.

Cookie instellingen