Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Twentse Bierbrouwerij op Thuisbezorgd

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Twentse Bierbrouwerij op Thuisbezorgd

28 maart 2017 om 13:35

Het Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal is vanaf nu terug te vinden op Thuisbezorgd.nl.

Het doel is een breder publiek de kans te geven hun bieren en gerechten te proeven. 

Twentse Bierbrouwerij op Thuisbezorgd
Twentse bierbrouwerij logo
Twentse Bierbrouwerij header image

Sinds kort is het Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal terug te vinden op Thuisbezorgd.nl. Dit is de volgende stap nadat eigenaar Frank Hendriks samen met zijn collega Erik Petersen het RTL4-programma Grillmasters wonnen, en daarmee de titel 'Grillmaster 2016' opstreken. 

Duurzame streekproducten

De specialiteiten van de bierbrouwerij liggen naast het brouwen van lekker bier ook bij het barbecueën, Frank en Erik  staan regelmatig aan de grill om de lekkerste gerechten te bereiden.

De grillspecialiteiten worden zoveel mogelijk bereid met eigen duurzaam geproduceerde streekproducten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Twents Black Angus label dat Frank afgelopen december zelf heeft opgericht. 

Lees ook

Thuisbezorgd

De Twentse Bierbrouwerij is erg populair, zelfs zo populair dat het restaurant vaak stampvol zit. Daarom is er besloten om de heerlijke gerechten en bieren op Thuisbezorgd aan te bieden. Hierdoor hoeven mensen niet meer in de rij te staan om een zit plek te bemachtigen, maar kunnen ze gewoon het eten thuis laten bezorgen. 

Woon je in de buurt van Hengelo en heb je intussen wel trek en dorst gekregen? Dan kun je bestellen bij het Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal van woensdag t/m zondag, tussen 17:00 en 21:00. Cheers! en eet smakelijk! 

Twentse Bierbrouwerij Grill