Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Two Chefs Brewing Crowdfunding voor eigen brouwerij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Two Chefs Brewing Crowdfunding

28 maart 2016 om 09:49

De Amsterdamse bierbrouwers Two Chefs Brewing willen met een crowdfunding campagne minimaal € 300.000,- ophalen. Het doel is om een eigen brouwerij te kunnen openen in Amsterdam-West.

Brouwers Two Chefs Brewing
Two Chefs Brewing logo
Two Chefs Brewing

Bieren van Two Chefs Brewing

De Amsterdamse bierbrouwers - en voormalige chefs - Sanne Slijper en Martijn Disseldorp van Two Chefs Brewing willen met de crowdfunding campagne minimaal € 300.000,- ophalen.

Er is inmiddels is €190.000,- opgehaald. Met de investering willen Sanne en Martijn in Amsterdam-West een eigen brouwerij openen met een brouwinstallatie, twaalf vergistingstanks en een bottellijn zodat de chefs, naast meer liters, ook meer types en smaken kunnen brouwen. 

Crowdfunding mét rendement op investering

Bijzonder aan de crowdfunding campagne van Two Chefs Brewing is dat investeerders een rendement behalen op de inleg. Over vijf jaar wordt een rendement van 4,5% per jaar uitgekeerd, oftewel een rendement van 22,5% over de gehele looptijd.

Investeer je dus € 1.000,- krijg je in totaal  € 1.225,- terug. Naast de rente bieden de brouwers nog allerlei andere beloningen bij verschillende investeringsbedragen. Denk hierbij aan je naam op één van de vergistingstanks of jouw eigen bier die de Two Chefs op de markt brengen.

Over Two Chefs Brewing

De chefs Sanne en Martijn zijn in 2012 begonnen met zelf bier brouwen. Vier jaar later hebben ze in totaal negen speciaalbieren op de markt, die in Amsterdam alleen al op meer dan 300 plekken worden verkocht.

De bieren worden nu in ketels van andere brouwers in binnen- en buitenland gebrouwen. Logischerwijs is het tijd voor de volgende stap en een eigen brouwerij, zodat hun bier ook ver buiten de Nederlandse grens rijkelijk kan vloeien. 

Labels Two Chefs Brewing

Two Chefs Brewing is vooral te herkennen aan de funky labels die middels paper-art zijn bewerkstelligd door design bureau Studio Early Day. Maar het funky uiterlijk komt zeker ook terug in de smaak van al hun type bieren. De voormalige chefs steken graag hun tong uit naar het bekende, door gebruik te maken van aparte ingrediënten en meer gerst en hop.

Benieuwd naar meer over Two Chefs Brewing en hun crowdfunding campagne?  

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties