Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Two Chefs Brewing lanceert eerste glutenvrije IPA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Two Chefs Brewing lanceert eerste glutenvrije IPA

12 oktober 2023 om 17:34

Two Chefs Brewing uit Amsterdam heeft voor het eerst een glutenvrije IPA gelanceerd. Het bier met de naam Beaming Bob is een limited edition IPA.

Two Chefs team trots op glutenvrij bier
Two Chefs Brewing logo
Two Chefs Brewing

Glutenvrij bier van Two Chefs

Two Chefs Brewing heeft, na de lancering van een non-alcoholic pale ale eerder dit jaar, nu wederom een bier gebrouwen voor een specifieke doelgroep die tot voorheen niet bediend konden worden: glutenintollerante bierliefhebbers. Beaming Bob, een limited edition IPA, is officieel en gecertificeerd glutenvrij.

Beaming Bob Gluten Free Mosaic IPA

Two Chefs Beaming Bob blikje In juli 2023 is Two Chefs Brewing begonnen met het onderzoek en de receptuur van hun eerste glutenvrije bier. Ze wilden wilde na de lancering van de Funky Falcon Non Alcoholic een nieuwe uitdaging aangaan en vonden die in het brouwen van glutenvrij bier in Two Chefs stijl. Doelgroep: glutenintollerante bierliefhebbers, een doelgroep die tot nu toe nog niet kon worden bediend. Drie maanden later is het gelukt: de testresultaten van een extern laboratorium bevestigde dat Beaming Bob een gecertificeerd glutenvrij bier is. Beaming Bob behoudt het karakteristieke Two Chefs Brewing DNA en biedt een frisse smaakbeleving ervaring dankzij Mosaic-hop met een lichte body, tropische aroma's en een dorstlessend bittertje. Two Chefs Brewing blijft hierdoor trouw aan haar doel, namelijk een lekkerder en leuker leven voor iedereen.

Lees ook

Dat smaakt naar meer

Met de ervaring van het brouwen van Beaming Bob heeft Two Chefs Brewing nu de expertise in huis om ook andere glutenvrije bieren te brouwen. De plannen zijn nog niet definitief, maar de voornemens zijn er wel. “Na de lancering van onze eerste non-alcoholic ontvingen we veel positieve reacties en het feit dat we met een nieuw product een hele nieuwe doelgroep konden bedienen gaf iedereen in de brouwerij energie. Nu we ook weten hoe we een knaller van een glutenvrij bier kunnen brouwen willen we dat vaker gaan doen, zodat ook de consument met een glutenintolerantie kan kiezen voor Two Chefs."

Verkrijgbaarheid

Beaming Bob is verkrijgbaar bij diverse horecagelegenheden, slijterijen en de eigen webshop van Two Chefs Brewing.

Cookie instellingen