Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Two Chefs Brewing lanceert eerste alcoholarme bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Two Chefs Brewing lanceert eerste alcoholarme bier

05 april 2023 om 11:32

Brouwerij Two Chefs Brewing uit Amsterdam heeft hun eerste alcoholarme bier gelanceerd: Funky Falcon 0.2% - een Non-Alcoholic Pale Ale.

Two Chefs Brewing lanceert eerste alcoholarme bier
Two Chefs Brewing logo
Funky Falcon alcoholarm blikje en glas

Funky Falcon 0.2%

De Amsterdamse craftbier brouwers van Two Chefs Brewing hebben hun meest populaire bier, Funky Falcon Pale Ale, een make-over gegeven! De bijna alcoholvrije variant van dat bier wordt begin april gelanceerd. Hij is net zo lekker als het origineel maar bevat slechts 0,2% alcohol en is dus nóg verfrissender.

Campagne: Niet leuker, wel lekker!

Funky Falcon NA blikje en glas We zien dat grote biermerken het drinken van 0.0 graag willen romantiseren en daarbij een wereld laten zien waarin het lijkt alsof er geen verschil is met het drinken van een bier met alcohol. Echter blijkt uit onderzoek onder onze trouwe klanten dat dat lang niet altijd de perceptie van de consument is. Ondanks de goede reden die achter de bewuste keuze zit, voelt het voor hun toch niet altijd hetzelfde wanneer zij 0.0 drinken. Daarom willen we deze mensen een hart onder de riem steken met onze 0.0 campagne: Niet leuker, wel lekker!”, aldus Marc Galestien, Head of Marketing & Brand bij Two Chefs. De nieuwe campagne gaat eind april live.

Lees ook

Kleurrijke vogel die je fris houdt

De Funky Falcon is het bier dat Two Chefs Brewing op de kaart heeft gezet en is inmiddels te vinden van je favoriete café tot aan je supermarkt om de hoek. Het was vanzelfsprekend om juist van dit populaire bier een (bijna) alcoholvrije variant te maken. Met Funky Falcon Non-Alcoholic wil de brouwerij aan de toenemende vraag voldoen voor alcoholvrij craft bier en daarmee betreden ze de groeiende markt van alcoholvrije bieren. De brouwers zijn hier lang bezig mee geweest en kunnen niet wachten het eindproduct te delen met de wereld.

Bomvol hop en karakter

Hoewel alcoholarme en alcoholvrije bieren steeds meer worden gedronken, zijn er nog altijd vooroordelen over de smaak en kwaliteit van alcoholarm bier. Met de Funky Falcon Non-Alcoholic laat Two Chefs Brewing zien dat de alcoholarme variant nét zo veel karakter heeft en smaakvol is als de originele Pale Ale. Door de gebruikte hopsoorten bruist het bier van de citrus-smaken en citroengras-aroma’s met bloemige tonen.

Funky Falcon Non-Alcoholic is vanaf april beschikbaar in horecazaken door heel Nederland, de grotere supermarken en online verkrijgbaar via de webshop van Two Chefs Brewing.

Funky Falcon 0.2% blikje en glas

Cookie instellingen