Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Two Chefs Brewing opent tweede Foodbar in Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Two Chefs Brewing opent tweede Foodbar

29 april 2021 om 12:25

Two Chefs Brewing opent een nieuwe vestiging van de Two Chefs Foodbar. De tweede vestiging van de brouwerij is gelegen aan het Stadionplein in Amsterdam. 

Meisje met Two Chefs bier
two chefs foodbar uithangbord
Two Chefs Terras in Amsterdam Zuid

Two Chefs Foodbar Zuid

Two Chefs Foodbar Zuid De nieuwe locatie komt aan het Stadionplein en is met een flink terras en ruim interieur een grote aanwinst. Dit wordt de tweede gelegenheid van Two Chefs FoodBar, na vorige zomer de nieuwe hotspot aan het Hugo de Grootplein in Amsterdam-West te hebben geopend. Two Chefs Brewing neemt per direct de locatie over van restaurant Bar Alt, die naar een nieuwe plek verhuist.

Lees ook

Heropening Horeca

Two Chefs FoodBar Zuid heeft zich de afgelopen weken in het zweet gewerkt om een succesvolle opening op het terras te realiseren op 28 april 2021. Op het grote zonovergoten terras werd door veel bierliefhebbers genoten van speciaalbier en lekkere hapjes. Bij beide zaken van Two Chefs FoodBar zijn de terrassen zowel overdekt als verwarmd, dus wat het weer ook mag zijn je kan altijd met je vrienden aanschuiven.

Waar craft & kitchen elkaar vinden

Two Chefs FoodBar is naast een bar ook een proeflokaal en restaurant ineen waar de nadruk ligt op vers craftbier en heerlijk eten van ambachtelijke, lokale producenten. Het bier is kakelvers en komt regelrecht uit de Two Chefs brouwerij enkele kilometers verderop. Met een doordacht en wisselend All-Day menukaart kan je de hele dag blijven smullen, of het nou lunch, een borrel, of een diner is. Bezoek de website van Two Chefs Brewing voor meer informatie. 

Cookie instellingen