Two Flowers IPA Hennep bier

Two Flowers IPA Hennep bier

In de Verenigde Staten hebben de brouwers van Coalition Brewing een bier gebrouwen met hop en cannabis. Het bier heeft de naam Two Flowers gekregen. 

16 februari 2017 om 09:17


In de plaats Portland in de staat Oregon is brouwerij Coalition Brewing gelegen. Deze brouwerij heeft in samenwerking met Half Baked Labs het Two Flowers IPA bier gebrouwen.

Met deze IPA bedienen zij niet alleen de dorstige medemens die graag een India Pale Ale drinkt. Ook aan de vele (medicinale) gebruikers van cannabidiol (CBD), na THC de bekendste cannabinoïde die je in cannabis aantreft is gedacht.

 Cannabis bier van Coalition Brewing

Hennepsap in bier 

De basis van dit speciaalbier is een westkust IPA die licht bitter en verfrissend is. Maar in een poging om het samengaan tussen hop en hennep te laten zien is het bier zowel van hennepsap als CBD-olie voorzien.

De bittere grassiness van het hennepsap vergroot de bitterheid van de hop, terwijl de citrusachtige terpenen in de CBD-olie de aroma’s en hopsmaken weerspiegelen. Het alcoholpercentage bedraagt 6 procent. Proost!

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Herb (gast) op 02-11-2017 om 21:40:45

In Nederland hebben we Herb's Hopped

Reclame van Brand

Nieuw krat Brand bier
Brand bier heeft een nieuw logo, nieuwe flesjes een een nieuw bierkrat. Het gaat om het Brand krat van 24 flesjes, zie deze video.

Meer reclames van Brand

Laatste reacties

Bier shop