Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Uiltje Brewing toegetreden tot Nederlandse Brouwers

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Uiltje Brewing toegetreden tot Nederlandse Brouwers

05 oktober 2020 om 13:49

Vrijdag 2 oktober is brouwerij Uiltje Brewing Company, voorheen brouwerij ’t Uiltje, officieel lid geworden bij Nederlandse Brouwers. 

Vertegenwoordigers Nederlandse Brouwers bij Uiltje Brewing Company
Het Uiltje bierparadijs header
Brouwerij het Uiltje

15e lid Nederlandse Brouwers

De Nederlandse Brouwers meldt dat Uiltje Brewing Company hiermee het 15e lid van de branchevereniging is, die samen ruim 95 procent van de bierproductie in Nederland vertegenwoordigen. Begin dit jaar werd het aantal leden van Nederlandse Brouwers al fors uitgebreid met Brouwerij Two Chefs Brewing, Kompaan Dutch Craft Beer Company, Brouwerij Noordt en Brouwerij Duvel Moortgat Nederland.

Lees ook

Bredere vertegenwoordiging van de Nederlandse biersector

Lucie Wigboldus, directeur Nederlandse Brouwers is trots op het lidmaatschap van Uiltje Brewing Company. “Door de komst van brouwerij Uiltje Brewing Company wordt onze achterban steeds verder uitgebreid en diverser. Met meer leden zijn we als brancheorganisatie nog beter in staat om alle belangen van de biersector te vertegenwoordigen. Het is fantastisch om te zien met hoeveel passie brouwerij Uiltje eigentijdse bieren brouwt, ze zijn hiermee een verrijking voor de biersector."

Kleine brouwerij met grote doelen

Uiltje Brewing Company logo Brouwerij Uiltje Brewing Company bestaat sinds 2012, waar founder Robbert Uyleman jarenlang bieren brouwde die vanaf 2015 ook in de Uiltjebar in Haarlem verkrijgbaar waren. Inmiddels is de brouwerij verder gegroeid en zijn de populaire bieren al in ruim 30 landen verkrijgbaar.

Met het volwassen worden van de brouwerij voelen wij de behoefte aan meer kennis- en  informatie-uitwisseling en Nederlandse Brouwers is daarvoor de meest geschikte organisatie”, aldus Ruben Korthuis, algemeen directeur Uiltje Brewing Company. “Wij luisteren, denken en praten graag mee in besluitvorming die ons allen, groot en klein, aangaat. Wij verwachten met een eigenzinnige mening bij te kunnen dragen vanuit een kleine brouwerij met grote doelen.”

Cookie instellingen